kesport.hu

A KNKSE megyei csapata átvette a vezetést a bajnokságban

Vasárnap Kalocsán lépett pályára a megyei bajnokságban  a KNKSE II, az eddigi első helyezett lépett pályára a második helyezett ellen. A jól sikerült mérkőzésről Kerékgyártó Zsolt elégedetten nyilatkozott:

„A hazai csapat szervezői nagyszerű körítést terveztek el a mérkőzésre és sikeres volt, hiszen nagyon sok néző, nagyon jó hangulatot teremtett a sportcsarnokban. Kicsit meglepő is volt ez számunkra, hiszen nem szoktunk ilyen “zajban” játszani. Szerencsére fiataljainkat ez inkább feldobta, míg, úgy tűnt, a hazaiakat inkább megzavarta a felfokozott várakozás. 

Az első pillanattól kezdve nálunk volt a vezetés és végre volt egy olyan összecsapás, amikor végig tartani is tudtuk. Fokozatosan elhúztunk, 4-5 gól körül állandósult az előny. A második félidőben volt egy kis megingásunk, amikor a hazaiak többször is közel kerültek az egyenlítéshez, de ezt egy-egy jó egyéni megoldással mindig “megúsztuk”. A hajrában egy jól sikerült taktikai húzással már nem engedtük fel újra a Kalocsát, így kicsit váratlanul, de magabiztosan győztük le másodszor is őket, amivel átvettük a vezetést a tabellán. 

Az igazsághoz tartozik, hogy túl nagy jelentősége, a presztízsen kívül nem volt az összecsapásnak, hiszen józan számítások szerint velük játszanánk a megyei final four döntőjét.”

 Végeredmény:

Kalocsa KC – Kecskeméti NKSE II  19 – 22 (7 – 12)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés