kesport.hu

A KESI kézilabda szakosztályának hétvégi eredményei

Fiú serdülő I. osztály – Kelet

Kecskeméti TE – KESI – Ceglédi KKSE 37-20

Fiú U14 I. osztály Felsőház

Pick Szeged – Kecskeméti Sportiskola 19-17

Kecskeméti Sportiskola – Kézi UP PLER-Bidwonder 20-27

Vazul Zsolt edző: – Szerettünk volna ezen a hétvégén is eredményesen szerepelni, de most semmi sem jött össze. Az első meccsen, a házigazda Szeged ellen, a vége előtt 8 perccel még 2 góllal vezettünk, de utána támadásban semmi sem működött. Sorra hagytuk ki a jobbnál jobb helyzeteket és túlságosan lassítva a játékot szinte magunkat vertük meg. Sajnos a játék a következő mérkőzésen sem volt teljes. Jó első félidő után a második félidőben nem tudtuk fokozni a tempót, így a PLER kihasználta a lehetőséget és gyors játékkal a végén magabiztosan nyerte a mérkőzést. A következő fordulóban, Békésen mindenképpen újra győztesen szeretnénk elhagyni a pályát.

Fiú U14 III. osztály Badó László régió Alsóház

Kecskeméti Sportiskola – P&P Kiskunfélegyházi HTK 19-14

Kecskeméti – Sportiskola- KIKI SKFT 29-25

Fiú U12 Badó László régió

FKSE – Algyő- Kecskeméti Sportiskola 25-27

Kecskeméti – Spotiskola- Pick Szeged I. 24-20

Csergő József edző: – Mindkét mérkőzésen példamutatóan küzdöttek a fiúk. Sajnos több sérülés is nehezítette a helyzetünket. Ennek tükrében még értékesebbek a győzelmek.

Lány U12 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola I.– Kecskeméti NKSE I. 22-16

Kecskeméti Sportiskola II. – Mizse KC II.11-22

Kiskunhalas UKSC – Kecskeméti Sportiskola II. 30-15

Szeghalmi NKC – Kecskeméti Sportiskola I. 11-24

Keserű Szilvia edző: Az I. csapat a kecskeméti NKSE csapat ellen játszotta az első mérkőzését. A mérkőzésen sajnos sok hibával játszottunk, a védekezésben nem segítettünk be eléggé egymásnak, a támadásban is sok elszórt labda, pontatlan átadás volt.  A mérkőzésen végig magabiztosan vezettünk,  és megnyertük,de kértem a lányokat, hogy a második mérkőzésen több csapatjáték legyen, és a védekezésre nagyobb hangsúlyt fektessenek. A második mérkőzést a Szeghalom ellen magabiztosabb játékkal, védekezéssel, nagyobb tempóban játszottuk. Nagyon sok szép támadó  megoldás, pontosabb játék, sok labdaszerzés még több gólt eredményezett és magabiztos játékkal nyertünk.

A II. csapat a Lajosmizse csapatával kezdett. A lányok bátortalanok voltak támadásban és a védekezésben egymás segítése még nem igazán valósult meg. A lelkesedésük végig töretlen volt, küzdöttek. A második mérkőzést a Kiskunhalas ellen vívtuk. Sokkal jobb támadójátékkal és védekezéssel játszottunk ezen a mérkőzésen. Elégedettebb voltam a lányok játékával. A második félidőre elfáradtunk és nehezen tartottuk a lépést Halassal, akik növelték az előnyüket.

Fiú U10 Badó László régió

Fekete István SE – Kecskeméti Sportiskola 0-0

Kecskeméti Sportiskola – Gézengúz UKC 0-0

Lány U10 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola I. – Fekete István SE 0-0

FKSE – Algyő- Kecskeméti Sportiskola I. 0-0

Hódmezővásárhelyi LKC II. – Kecskeméti Sportiskola II. 0-0

Makó KC – Maroslele  – Kecskeméti Sportiskola II. 0-0

Kisiskolás bajnokságokban a mérkőzés eredményét nem rögzítjük.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés