kesport.hu

A sereghajtó fogadja szombaton a KTE-Piroska Szörpöt

Lassan lőtávolba kerül a dobogó a kecskeméti férfi kézilabdázók számára. Az NB I B Keleti-csoportjában jelenleg a 22 pontos Algyő állomásozik a harmadik helyen, az elmúlt héten a Mizse KC-tól vereséget szenvedő Békés a negyedik, és tőle két egységgel lemaradva, 19 ponttal a KTE vesztegel a tabella ötödik pozíciójában. 

Izgalmas forduló zajlik tehát a hétvégén, egyetlen győzelem vagy vereség is nagyot mozdíthat a helyezéseken.

A KTE-Piroska Szörpnek ezúttal idegenben kell begyűjtenie a két bajnoki pontot. Noha az utolsó helyen szerénykedő Törökszentmiklósi Székács fogadja a Kecskemétet szombaton 18.00 órakor, Ocsovai Zsolték nem vehetik félvállról a meccset, hiszen egyrészt a kötelező győzelmeket a legnehezebb behúzni, másrészt a Székács már okozott vaskos meglepetéseket ebben a bajnoki évben.

Ocsovai Zsolt, a KTE-Piroska Szörp vezetőedzője: – Nagyon jó szériában vagyunk, és ezt nem szeretnénk elrontani. Bár a Székács nem úgy szerepel a bajnokságban, ahogy azt tervezték, óva intenék mindenkit attól, hogy lebecsülje őket, hiszen ebben a bajnokságban már legyőzték a PLER-t és idegenben a Nyíregyházát, szóval vannak rejtett tartalékaik. Nagyon remélem, hogy nem romboljuk le, amit eddig vérrel és verítékkel felépítettünk. Csak győzelemmel maradunk versenyben a dobogóért!

Törökszentmiklósi Székács – Kecskeméti TE-Piroska Szörp
Férfi kézilabda NB I B / Keleti Csoport, 18. forduló
2019. március 30. szombat, 18.00
Székács sportcsarnok
Vezeti: Kiu Gábor, Kiu Tamás

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés