kesport.hu

Futball: Nem bírtak egymással a városi riválisok

Városi rangadót rendeztek vasárnap délután a Műkertben. Hiába tett meg a győzelemért mindent a két csapat, végül nem született döntés.

Az első félidőben főként a vendégek akarata érvényesült, az első komoly helyzet Horváth előtt adódott, aki végül a kapusba passzolta a játékszert. A következő lehetőséget már gólra váltotta a KLC, Csordás nagyszerű passzát Bozsik gurította a rövidbe, 0-1. Ezután érkezett a Hírös-Ép válasza, Király egy kényszerítőt követően betolta a két védő közé, majd átpörgette Meggyes felett, 1-1.

A második félidőben óriási taktikai csata zajlott. Az egyetlen komoly lehetőséget a narancssárgák jegyezték, Major harcolt ki egy büntetőt, Bozsik eldönthette volna a meccset, de végül a kapu fölé bombázta a labdát, így 1-1-gyel végződött a hírös városi derbi.

Kovrig Ákos (SC Hírös-Ép) : – Küzdelmes, férfias mérkőzést játszottunk. A KLC az első félidőben fölénk nőtt, de a második etap egyenlő erők küzdelmét hozta. Igazságos döntetlen született. Gratulálok mindkét csapatnak.

Bende Csaba (KLC): – Keserű a szánk íze, mert megvolt a lehetőségünk, hogy eldöntsük a meccset. Úgy gondolom, hogy az első félidőben mi domináltunk, aztán a Hírös-Ép a semmiből egyenlített. Gratulálok mindkét csapat teljesítményéhez.

SC Hírös-Ép – KLC 1-1 (1-1)
Gólszerzők: Bozsik ill., Király

(A mérkőzésről Szarvas Zsombor tudósított)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés