kesport.hu

Ezüstérmes helyről várja a ScoreGoal a Kartal elleni meccset

Hétfőn 19.00 órakor idegenben lép pályára a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club csapata. Dobosi Zsolték ezúttal a Felső-Ház negyedik helyén állomásozó Kartalhoz utaznak. 

Decemberben az alapszakasz finisében Kecskeméten találkozott a két gárda; akkor a meccset végig kézben tartva, magabiztosan, 5-2-re nyert a hazai alakulat.

A 4. fordulóban a kék oroszlánok felejthetetlen meccsen, 5-0-ra győzték le az Újpestet, míg a Kartal botlott; az Energia SC otthonában egy góllal alulmaradt (6-5).

Koós Károly a lilák elleni derbit követően elégedetten nyilatkozott: – Hibátlan mérkőzést játszottunk, végig domináltunk. Külön öröm, hogy kapott gól nélkül sikerült lehoznunk a találkozót. Ez a meccs bebizonyította, hogy nem irreálisak a dobogóról dédelgetett álmaink. 

Az álmokhoz – többek között – a Kartal legyőzésén keresztül vezet az út.

Marozsi Gábor, a ScoreGoal játékosa három ponttal számol: – Egy nagyon jó hangulatú mérkőzésre számítok, hiszen Kartalon a szurkolók fesztiválhangulatot tudnak teremteni. Győztesként akarjuk elhagyni a pályát, mert ezzel a 3 ponttal nagy lépést tehetnénk az álmaink megvalósítása felé. Ha taktikailag olyan fegyelmezetten játszunk, mint az Újpest ellen, és a csapat is ugyanúgy egyben lesz, akkor nem lehet kérdés a 3 pont sorsa.

Kartal SE – ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club
Férfi futsal NB II. Keleti-csoport, Felső-Ház, 5. forduló
2019. április 08. hétfő, 19.00
Kartal, Kovács László sportcsarnok
Vezeti: Deme, Zsarnóczay

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés