kesport.hu

Hatalmas verést kapott hazai pályán a Kartal a ScoreGoaltól

Ezúttal a Kartalhoz látogattak a kék oroszlánok, de csakúgy, mint az előző héten, most is tarthatatlannak bizonyultak és – udvariatlan vendégként – súlyos csapást mértek a házigazdára. 8-0-ra győztek a hírös városiak, akik minden dicséretet megérdemelnek, hiszen az utóbbi két meccsen rúgtak összesen tizenhárom gólt és nem kaptak egyet sem.

Az első etap óriási mezőnyharccal kezdődött, komolyabb lehetőség egyik együttes előtt sem adódott. Aztán egy gyönyörű kontra után Marozsi törte meg a jeget, Kovács visszapasszát értékesítette a hírös városiak huszonhetese, 0-1. Ezt két újabb kecskeméti gól követte, mindkettő mintaszerű kontratámadást követően született, előbb Rutai volt eredményes Marsa passzából, majd  Deák passzolta be a kapus lábai között a játékszert, 0-3. A félidő vége előtt még Sallainak volt egy óriási lehetősége, de végül elpuskázta.

A második félidő elején kicsit elaludtak a vendégek, de gólt így sem sikerült szereznie a Kartalnak. Ezt követően Dobosi lépett ki ziccerben, de Héger utolsó emberként lerántotta, így mehetett zuhanyozni, emberhátrányba került a Kartal. Rutai a szabadrúgást először a sorfalba vágta, de a labda visszakerült hozzá, másodjára már nem vétette el, 0-4. Miután lejárt a kétperces emberhátrány, kijött öt a négy elleni játékra a hazai gárda. Azonban ma a hírös városi falat nem lehetett áttörni, helyzetig sem jutott el a Kartal. Dobosi egészpályás gólja, valamint Kovács találata megpecsételte a hazaiak sorsát, 0-6. A lényegi kérdés már eldőlt, de Koós Károly tanítványai nem álltak le, egy nagyszerű akciót követően Rutai megszerezte mesterhármasát, valamint a régi formáját idéző Marsa is betalált, ezzel 0-8 lett a vége.

Koós Károly (ScoreGoal) : – Minden dicséretet megérdemelnek a srácok. Nem gondoltam volna, hogy az előző heti teljesítményünket lehet überelni, de sikerült. Tökéletesen védekeztünk és nagyszerű ellentámadásokat vezettünk. Remek egyéni teljesítmények vannak, de csapatként is kiválóan működünk, ennek köszönhető ez a nagyszerű forma. Gratulálok a fiúknak!

Kartal SE – ScoreGoal Kecskeméti FC 0 – 8 ( 0 – 3)

Gólszerzők:  Marozsi  (12.), Rutai (17., 25., 37.), Deák (18.), Dobosi (32.), Kovács (32.), Marsa (40.)

Kiállítva: Héger (25.)

(A mérkőzésről Szarvas Zsombor tudósított)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés