kesport.hu

Szabó Tibor: “Az eredményességhez csapatként kell jól funkcionálnunk”

Vasárnap az éllovas Szeged-Grosics vendége lesz Gyulán a Kecskeméti TE. A találkozó tétje mindkét együttesnek nagy, ám főleg a hazaiak játszhatnak nyomás alatt, hiszen szeretnék megőrizni helyüket a tabella élén.

A szegediek portugál trénere elismerősen beszélt a KTE-ről, míg Szabó Tibor abban bízhat, hogy a Dunaújváros elleni siker plusz önbizalmat adhat játékosainak.

Joao Janeiro (a Szeged-Grosics vezetőedzője):

„A Kecskemét sokat javult, a tavaszi szezonjukról mindent elmond a statisztika, hiszen nyertek a Dunaújváros, a Paks, a Hódmezővásárhely ellen, és döntetlent játszottak a Szentlőrinccel. Még egyszer mondom, nagyon sokat javultak, így ez már nem az a csapat, amelyik a bajnokság elején volt. Nekünk a saját utunkat kell járnunk, játszani a saját játékunkat. Vasárnap kemény meccsre számítok! A meccsen saját alapelveinket kell alkalmaznunk, és küzdenünk kell minden labdáért, az utolsó verejtékig!” (Forrás és kép: szeged-grosicsakademia.hu)

Szabó Tibor (a KTE vezetőedzője):

„Az első helyezetthez utazunk, ennek tükrében egyértelmű, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. Azt gondolom, hogy nekünk csapatként kell jól funkcionálnunk ahhoz, hogy eredményesek tudjunk lenni. A Szeged-Grosics már megmutatta, hogy egy nagyon erős és masszív csapat. Ez akkor is igaz, ha néhány alapemberük ezúttal hiányozni fog eltiltás, illetve sérülés okán.”

(kecskemetite.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés