kesport.hu

Folytatná jó szereplését a KTE-Duna Aszfalt

Mészáros Máté nehéz mérkőzésre számít, de úgy érzi, a lélektani előny nálunk van.

Vasárnap a KTE-Duna Aszfalt számára is elkezdődnek a középszakasz küzdelmei, 19:00-kor ugyanis a Zalakerámia ZTE KK otthonában lépnek pályára Mészáros Mátéék. A két együttes a szezonban eddig két alkalommal találkozott egymással, a bajnokság első fordulójában nyolccal nyert a ZTE, majd a tizennegyedik körben a KTE győzött héttel.

Nagyon kemény mérkőzésre számítok – mondta Mészáros Máté. – Zalaegerszegen nehéz nyerni, hiszen a ZTE erős csapat, ráadásul a szurkolói mindig a győzelembe hajszolják az együttest. Nekünk semmi mással nem kell foglalkoznunk, csak saját magunkkal, ebben az esetben a mi akaratunk fog érvényesülni.

A KTE-Duna Aszfalt a hatodik helyen jutott be a középházba.

Nem gondolom, hogy ez hatalmas eredmény. A minimális célunkat elértük, ám a csapatunkban mindenki maximalista. Nem az számít, hogy hatodikak lettünk az alapszakasz végén, szeretnénk minél előrébb jutni. Azt hiszem, komoly esélyeink vannak arra, hogy a rájátszást érő helyek egyikét megkaparintsuk, onnantól pedig mint tudjuk, bármi megtörténhet. Hosszú út áll még előttünk, senki nem érte be annyival, hogy bejutottunk a tízbe.

Két sikerrel zárta a KTE-Duna Aszfalt az alapszakaszt, az Atomerőmű SE-t három, míg a Kaposvári KK-t két ponttal győzte le.

A lélektani előny nálunk van. A csapatunk erejét mutatja, hogy egy nehezebb időszak után két igen komoly ellenfelet győztünk le. Remélem, hogy a jó szériánk tovább folytatódik.

Nyolc kemény meccs vár a csapatra a középházban.

Jó csapatok ellen játszunk, nagyon kis különbség van az együttesek között mind eredményben, mind tudásban. Koncentrálnunk kell, mert akár egy bukás, egy gyengébb nap is végzetes lehet.

Zalakerámia ZTE KK – KTE-Duna Aszfalt
Zalaegerszegi Városi Sportcsarnok, vasárnap, 19:00
Játékvezetők: Győrffy Pál Attila, Farkas Gábor, Hervay Tibor (Fekete László)

(ktekosar.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés