kesport.hu

Magabiztos győzelmet aratott az SC Hírös-Ép

A Nyárlőrincet látta vendégül az SC Hírös-Ép és esélyeshez méltó játékkal, 5-1-re legyőzték ellenfelüket.

Az első etapban nagy nyomás alá helyezte a Hírös-Ép a Nyárlőrincet. Maczelka két kísérletét még hárította a hálóőr, de Kovrig szabadrúgására már nem volt ellenszere, 1-0. Nem kellett sokáig várni az újabb hazai találatra, egy szöglet után Varga rúgta vissza a kipattanót, ami végül a hálóban kötött ki, 2-0. A félidő lefújásáig még Maczelka volt eredményes ziccerből, 3-0.

A második felvonás is hasonló mederben folyt tovább, mint az előző. Szinte rögtön az első komoly helyzetből gólt rúgott a Hírös-Ép, Maczelka egy nagyszerű egyéni megoldás után volt eredményes, 4-0. A hazaiak nyolcasa a mai napon megállítathatatlannak bizonyult, egy újabb ziccer után megszerezte harmadik gólját is a mérkőzésen, 5-0. A vendégek ezután egy védelmi megingásnak köszönhetően szépíteni tudtak, így kialakult az 5-1-es végeremény.

Kovrig Ákos (SC Hírös-Ép): – Az első hetven percben lefociztuk ellenfelünket, rúgtunk öt gólt. A hetvenedik percben elkezdtem cserélni és a cseréink nem úgy szálltak be, ahogy kellett volna, így ennek köszönhetően sajnos nem tudtuk kapott gól nélkül a meccset. Gratulálok mindkét csapatnak, sportszerű találkozó volt.

SC Hírös – Ép – Nyárlőrinci LSC 5 – 1 (3-0)
Gólszerzők: Maczelka 3, Varga, Kovrig ill. Németh

(A mérkőzésről Szarvas Zsombor tudósított)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés