kesport.hu

Elvitte a Fradi a pontokat Kecskemétről

Negyedszer csapott össze az FTC és a ScoreGoal a szezon során. Egy darabig pariban volt ellenfelével a hírös városi gárda, ám végül felülkerekedtek a fővárosiak (3-5).

A félidő elején óriási taktikai csata zajlott, először a hazaiak előtt adódott lehetőség, Marsa és Sallai nagyszerű összjátékát követően utóbbi centerezett középre, de Deák végül a kapu fölé tüzelt. A vendégek ezután egy erőtlen, ám jól helyezett lövésből megszerezeték a vezetést Szabó révén, 0-1. Ezt követően mindkét tréner elhasznált egy-egy időkérést. A játékrész végéhez közeledve Temesi kettőre növelte a Fradi előnyét egy ziccerből, 0-2. Dobosi a félidő utolsó percben szépített, ütemtelenül, spiccel tüzelt távolról, 1-2.

A második felvonás elején egy vitatható kiállítás sújtotta a hazaiakat, Peltzer a bíró szerint a büntetőterületen kívül ütött bele a labdába, emberhátrányba került a ScoreGoal. Egy darabig jól tartották magukat a hírös városiak, aztán végül a fővárosiak megtalálták a rést a pajzson, nullára kijátszották, Soltésznak már csak az üres kapuba kellett pofoznia a labdát, 1-3. Ezután mindkét gárda rúgott egy-egy kapufát előbb Dobosi, majd a kontrából a vendégek kilencese, Szabó. A következő akcióból egyre zárkóztak a kék oroszlánok, Marsa volt önzetlen ziccerben és letette Deáknak, aki ezúttal nem hibázott, 2-3. Koós Károly időt kért, hogy öt a négy ellen küldje pályára tanítványait. Ez a próbálkozás nem járt sikerrel, ugyanis előbb egy védelmi megingás után Soltész szerezte meg második gólját (2-4), majd Temesi ívelte saját térfeléről az üres kapuba a labdát, 2-5. A tizenkilencedik percben aztán Marsa mentett meg remek csellel egy passzt, majd tovább tette Szabónak, aki Dobosi elé centerezett, a hazaiak csapatkapitánya ezzel kialakította a végeredményt, 3-5.

Koós Károly (ScoreGoal): – El kell ismerni, hogy jobb volt nálunk a Fradi, csalódott vagyok, mert így már eldőlt a bajnokság. Úgy érzem a Ferencváros ma nem játszott a képességeihez mérten, így ma meg lehetett volna őket fogni, de sajnos ez nem sikerült. A következő meccseinket meg kell nyerni, hogy miénk legyen az ezüstérem.

Silva Matos Felipe (FTC): – Kemény ellenféllel találkoztunk, de végig kontrollálni tudtuk a meccset, amit elterveztünk, az bejött. A három pontért jöttünk, sikerült megszereznünk, így elégedett vagyok.

ScoreGoal Kecskeméti FC – FTC Futsal – Fisher Klíma 3 – 5 (1 – 2)
Gólszerzők: Dobosi (20., 39.), Deák (28.) ill., Szabó Zs. (11.), Temesi (18., 39.), Soltész (25., 34.)
Kiállítva: Peltzer (24.)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés