kesport.hu

Green harmadszor is legyőzné a Sopront

Szerdán 18:00-kor először lép pályára a KTE-Duna Aszfalt a középszakaszban hazai pályán. Az ellenfél a kilencedik helyen álló, tizenhárom győzelemmel és tizenöt vereséggel rendelkező Sopron KC lesz.

Sok videót néztünk a Sopronról – mondta Juan’Ya Green, a KTE-Duna Aszfalt irányítója. – Pihenésre is volt szükségünk, oda kell figyelnünk a testünkre, hogy kellően készek legyünk a meccsekre, most már szerda-szombat ritmusban lépünk pályára. Az legfontosabb dolgunk az lesz, hogy megállítsuk a Sopron két amerikai hátvédjét. Tisztában vagyunk vele, hogy Warner és Lemar ellenfelünk két kulcsjátékosa, ha sikerül kivenni őket a játékból és kontrolláljuk a védekezésünket, akkor megszerezhetjük egymás után a negyedik győzelmünket is.

A szezon során már kétszer is legyőzte a KTE-Duna Aszfalt a Sopront, a hatodik fordulóban ráadásul Green szerezte a mindent eldöntő duplát.

Csak arra emlékszem, hogy mindkét találkozón pozitívak voltunk és nem pánikoltunk akkor, amikor szoros volt az állás. Csapatként játszottunk, hittünk egymásban.

Az amerikai irányító természetesen elégedett az utóbbi időszakkal.

Jó eredményeket értünk el az előző pár meccsünkön. Soha nem volt könnyű dolgunk, de megtaláltuk a módját annak, hogy hogyan szerezzük meg a számunkra fontos győzelmeket.

Jay a szurkolóknak is üzent.

Minden meccsen szükségünk van a szurkolóinkra, akik rengeteg energiát táplálnak számunkra. Arra sarkallnak, hogy keményebben és okosabban játszunk. Hiszünk magunkban, amikor a pályán vagyunk, s a szurkolóink is hisznek bennünk. Hajrá, KTE!

KTE-Duna Aszfalt – Sopron KC

Messzi István Sportcsarnok, szerda, 18:00
Játékvezetők: Földházi Tamás, Goda László, Lengyel Ádám (Dr. Gincsai János)

(ktekosar.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés