kesport.hu

A bajnokaspiránst győzte le az SC Hírös-Ép

Izgalmas végjáték döntött a három pont sorsáról.

A megszokottnál kisebb pályán küzdöttek a csapatok, ami egyértelműen a kecskemétieknek volt szokatlan. Ennek ellenére gyorsan sikerült az alkalmazkodás, hiszen egy kombinatív játékot követően Maczelka került gólhelyzetbe, amit találatra is váltott (0-1). Egy védelmi hibát kihasználva még az első félidőben sikerült az egyenlítés a hazaiaknak (1-1).

A folytatásban ismét a vendégek szerezték meg a vezetést, a hálóőr hibáját használta ki szemfülesen Maczelka (1-2). A kerekegyháziaknak sikerült másodszor is egyenlíteniük, egy kapusról kipattanó labdát értékesített a hazaiak centere (2-2). Kovrig alakulata tovább folytatta az ostromot, Sallai került gólhelyzetbe, de  akadályozták, így a játékvezető jogosan ítélt büntetőt a hírös városiak javára. A tizenegyest Maczelka higgadtan értékesítette (2-3). A hosszabbítás is tartogatott izgalmakat a publikumnak, a játékvezető újfent a büntetőpontra mutatott, ám ezúttal a Kerekegyháza javára. A tizenegyest a kecskeméti portás magabiztosan hárította, így az eredmény nem változott (2-3).

Kovrig Ákos értékelése: – Az elvárásoknak megfelelően a kilátogató nézők egy szuperrangadót láthattak. Jó iramot diktált mind a két együttes. A héten megbeszéltek szerint tudtunk játszani, mindenki betartotta a taktikai utasításokat, ez is sokban hozzájárult ahhoz, hogy mi hagyjuk el győztesként a pályát. A fiúk csapatként funkcionáltak, tudták pótolni a hiányzó embereinket. Szeretnék gratulálni a csapatomnak, ismét sikerült megugraniuk egy szintet. Folytatjuk tovább a munkát, hiszen jövő héten ismét egy erős ellenfél látogat a Műkertvárosba, a Kunszállás gárdáját fogadjuk, akik szintén az élmezőnyben jeleskednek. Köszönjük a baráti a vendéglátást a kerekegyháziaknak, további sok sikert a folytatásban!

Kerekegyházi SE – SC Hírös-Ép 2-3 (1-1)

Kerekegyházi SE: Házi – Szakál, Toók (Gazdag 79.), Virág, Gogolák, Nagy, Kis, Malik, Arian, Bodonkay (Sahin-Tóth 46.), Gáspár.

SC Hírös-Ép: Borbély – Forgó, Kovrig, Maczelka, Szécsényi (Sallai 62.), Ronkó (Horváth V. 83.), Varga, Tóth (Kövecs 87.), Torbavecz, Botos, Horváth T. Vezetőedző: Kovrig Ákos.

gsz: Gogolák (27,. 59.), illetve Maczelka (16., 48., 66.)
sárga lap: – , illetve Sallai (67.), Borbély (59.)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés