kesport.hu

Debrecenből is győzelemmel térne haza a KTE-Duna Aszfalt

A középszakaszban Váradi Kornél napjai is még jobban felpörögtek, elárulta, az ő szempontjából hogyan zajlik a felkészülés egy-egy találkozóra.

Szerdán folytatódik a bajnokság, a középszakasz ötödik fordulójában a KTE-Duna Aszfalt a DEAC vendége lesz szerdán este 18:00-kor. Berényi Sándor csapata nincs jó formában, legutóbbi öt mérkőzésén rendre vereséget szenvedett, s a tabella kilencedik helyén áll. Sűrű a program, a játékosoknál a regeneráción és a frissítésen van a hangsúly a középszakaszban, de vajon hogyan telnek Váradi Kornél napjai?

Ahhoz, hogy a csapat már egy adott mérkőzés után a következőre tudjon készülni, előre kell dolgozni – mondta Váradi Kornél, a KTE-Duna Aszfalt másodedzője. – Mindig megbeszéljük Forray Gáborral, hogy melyek azok a szituációk, amelyeknek a videóanyagokban benne kell lenniük, szót ejtünk arról is, hogy mit hogyan szeretnénk védeni, majd ezt a játékosoknak is megmutatjuk. A játékosok ezeket a dolgokat maximális fegyelemmel próbálják betartani a pályán. Bár sok a mérkőzés, foglalkoznunk kell az ellenfelekkel, mint ahogy saját magunkkal is. A jól működő dolgainkat meg kell erősíteni, hiszen csak ebben az esetben tudunk folyamatosan a megfelelő szinten teljesíteni. Nehéz dolgunk lesz, de győzni szeretnénk Debrecenben.

A szombati győzelem után hétfőn délután találkozott először a csapat, így a húsvéti ünnepek alatt némi pihenésre is volt idő.

Szombaton este édespám megérkezett a családhoz, látta az ASE elleni győzelmünket, vasárnap pedig édesanyám is csatlakozott hozzánk és átmentünk a nagykőrösi rokonainkhoz. Arra nem volt idő, hogy hazamenjünk Szombathelyre, mert az ünnepek alatt is kellett dolgozni. Hétfőn délután találkoztunk a csapattal, egész nap azon volt a hangsúly, hogy az edzésre minden készen álljon. A játékosok frissen érkeztek, megnéztük a videóanyagokat, beállítottuk az alapszituációkat, frissítettük a csapatot. Minden a tervek szerint alakult, csak a DEAC-ra koncentráltunk.

DEAC – KTE-Duna Aszfalt
Oláh Gábor utcai sportcsarnok, szerda, 18:00
Játékvezetők: Benczur Tamás, Frányó Péter, Fodor Attila (Hartyáni Zsolt)

(ktekosar.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés