kesport.hu

Pótolt meccsen remizett a KHTK

BAON.hu

A 16. fordulóból elmaradt mérkőzést pótolták szerdán, a négy pontos előnnyel listavezető Kiskunfélegyházi HTK a tavasszal még nyeretlen Lajosmizsét fogadta. A mérkőzés hatalmas küzdelmet hozott, a hazai csapat a második félidőben már egykapuzott, a Lajosmizse azonban mégis elvitte az egyik pontot.

Koncz Zsolt, a Kiskunfélegyháza játékos-edzője: – A mai mérkőzésen fölborult a pálya, bár az eredmény ezt nem tükrözi. Össze kell kapnunk magunkat, de ezt meg fogjuk tudni oldani, készülünk a következő mérkőzésre.

Árva Zsolt, a Lajosmizse játékos-edzője: – Gratulálok a csapatomnak, ezt a győzelemmel felérő döntetlent megérdemeltük. Nagyon sokat dolgoztunk, sok energiát mozgósítottunk minden mérkőzésen, de egész tavasszal pechesek, balszerencsések voltunk, úgy érzem, hogy ma végre egy nagyon jó csapat ellen sikerült megmutatnunk az igazi arcunkat.

Kiskunfélegyházi HTK–Lajosmizsei VLC 2–2 (1–2)
Kiskunfélegyháza, 200 néző, vezette: Bosnyák Sándor (Kaszala Mihály, Rabi József)

KHTK: Szatmári – Koncz Zs., S. Juhász, Valkai, Nagy V., Nagy D., Huszka (Némedi 46.), Palásti, Tóth I. (Szabó T. 78.), Makai (Kerepeczki 68.), Koncz M. (Marsa 46.) Játékos-edző: Koncz Zsolt.

Lajosmizse: Lord – Rideg (Rónyai 87.), Fekete, Tábi (Cserni 80.), Árva, Sipos, Kiss L. (Dóka 56.), Rapi (Csorba 71.), Simtchatcha, Treiber, Juhász. Játékos-edző: Árva Zsolt

Sárga lap: Rapi 43., Simtchatcha 80., Lord 90.
Gólok: Tóth I. 43., Koncz Zs. 59., illetve Sipos 4., Tábi 28. perc.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés