kesport.hu

Folytatná remek szériáját a KNKSE

A Kecskeméti NKSE az ünnepek miatti rövid szünetet követően szombaton, a Hajdúnánás vendégeként folytatja a bajnokságot. 

A kecskeméti női kézilabdázók nagyszerűen teljesítenek a tavaszi szezonban; 7 győzelem és 1 döntetlen a mérlegük, ami azt jelenti, hogy a téli szünet óta még nem találtak legyőzőre Varga József tanítványai. 

Az NB I B/ Keleti-csoportjának menetrendjéből már csak 3 forduló van hátra, a KNKSE csapata a harmadik helyen áll jelen pillanatban, de a mezőny rendkívül sűrű, ezért nagyon fontos a dobogós álmokat dédelgető kecskemétieknek, hogy tartsák veretlenségüket. 

A hírös városiak következő fellépése most szombaton lesz, a Hajdúnánás otthonában. Ősszel a két gárda összecsapásán az alföldiek győzedelmeskedtek (27-23). A hajdúságiak 3 ponttal vannak lemaradva a Kecskemét mögött, ám teljesítményük igencsak hullámzó; 4 győzelem mellett 4 vereséget számolnak tavasszal. A tabella és a jelenlegi forma a Pénzes Lauráék győzelmét diktálja, de egy biztos: parázs meccsre van kilátás. 

Varga József (KNKSE): – Az első helyezett csapattól a hetedikig bárki bárkit megverhet, nagyon együtt van az élboly, emiatt a hétvégi meccsünk is teljesen háromesélyes. Mindenképpen nyerni szeretnénk, mert oda akarunk érni a végelszámolásnál a dobogóra, és erre a nagyszerű tavaszi produkciónk lehetőséget adott. Hozzá kell tenni azonban, hogy egy olyan együtteshez látogatunk, amely nem nagyon szokott hazai pályán kikapni, így nagyon nehéz dolgunk lesz. 

Hajdúnánás SK – Kecskeméti NKSE 
Női kézilabda NB I. B/keleti-csoport, 20. forduló 
2019. április 27. szombat, 18.00
Hajdúnánás, Somorjai László Sportcsarnok 
Vezeti: Héjja, Kónya

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés