kesport.hu

A végjáték egyik legnehezebb feladata vár a KTE-Piroska Szörp gárdájára

A kecskeméti férfi kézilabdázók a két hetes szünetet követően Algyőn folytatják a bajnokságot.

Ocsovai Zsolt tanítványai remek szériát futnak; legutóbb február 22-én szenvedtek vereséget a PLER ellen, azóta viszont 6 győzelmet arattak zsinórban. Ezzel megadták maguknak az esélyt, hogy a kitűzött céljukat elérjék, azaz, hogy dobogós helyen zárjanak a bajnokság végén. 

Ehhez azonban egy nagyon nehéz feladatot kell teljesíteniük vasárnap az ötödik helyen álló Bács-Kiskun megyeieknek, ugyanis ahhoz az Algyő együtteséhez látogatnak, amely 3 ponttal megelőzve a Kecskemétet a dobogó legalsó fokán áll. Ráadásul a csongrádiak is nagyszerű formát mutattak az elmúlt fordulókban, 5 győzelmet számolnak zsinórban. 

Ősszel a két csapat összecsapása Kecskeméten sima hazai győzelmet hozott (32-25), de a hétvégi mérkőzés alighanem, sokkal nehezebb lesz Füstös Attiláéknak. 

A találkozóról élő video-streamet ad a kesport.hu facebook-oldala!

Ocsovai Zsolt (KTE): – Két hétvégénk volt meccs nélkül, de hétközben természetesen edzettünk, készültünk az Algyő elleni találkozóra. A vasárnapi lesz az egyik legfontosabb összecsapásunk a bajnokság véghajrájában, hiszen győzelem esetén reális esélyünk marad a dobogó megszerzésére. Minden más eredmény azt jelentené, hogy nem szerezhetünk érmet, ezért óriási erővel és akarattal utazunk Algyőre. A győzelmi kényszer ellenére a játékosaim vállán nincsen plusz teher, nyugodtan várjuk a meccset. 

ContiTech FKSE Algyő – KTE-Piroska Szörp
Férfi kézilabda NB I. B/Keleti-csoport, 20. forduló
2019.április 28. vasárnap, 18.00
Algyő, Fehér Ignác Általános Iskola spcs.
Vezeti: Andorka, Bóna

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés