kesport.hu

Szezonzáró mérkőzésére készül a HÉP-RÖPKE SE

A kecskeméti HÉP-RÖPKE SE csapata a bajnokság utolsó mérkőzéséhez érkezett, melyet április 27-én, szombaton játszik hazai pályán a SZEGEDI RSE gárdájával.

A hírös város csapata már bebiztosította második helyét a tabellán, azonban a szegedi csapat ellen mindig presztízskérdés az egymás elleni mérkőzés, így mindkét gárda számára fontos a győzelem a rájátszás utolsó összecsapásán. 

Csala Bernát a HÉP-RÖPKE SE vezetőedzője ekképpen vélekedik csapata szezonbeli utolsó mérkőzése előtt: Bízom benne, hogy olyan jó teljesítményt tudunk felmutatni ezen a mérkőzésen, amilyet egész évben nyújtottunk a szezon során. Úgy gondolom, szép játékot kell játszanunk magunk miatt és a szurkolók miatt is, akik remélem, minél nagyobb számban látogatnak ki csapatunk utolsó megmérettetésére. Attól függetlenül, hogy a szegedi csapat ellen eddig az összes szezonbeli mérkőzést megnyertünk, a két gárda közötti összecsapás állandó presztízskérdés is. Bízom benne, hogy egy mozgalmas, izgalmas mérkőzést fogunk játszani.

Rengeteg dolog történt a szezon folyamán, sok boldog és boldogtalan pillanatot is megélt a csapat. Kicsit lassabban érkeztünk meg a bajnokságba, a tavalyi keretből kevesen maradtunk, így sok új játékos csatlakozott a csapathoz. Nagyon sok sérülés és kényszerpihenő nehezítette a dolgunkat és sajnos jó pár játékosunk úgy döntött, nem kísér végig minket a bajnokságban, továbbá az edzői stábban is történt némi változás. Jelenleg a második helyen állunk, úgy gondoljuk, hogy ez első sorban a kitartásunknak köszönhető, melynek következtében hónapról-hónapra egyre jobban összeszokott csapatunk és nem csak a pályán, hanem a pályán kívül is támogattuk egymást. Megküzdöttünk ezért a második helyért, amit úgy érzem, ki is érdemeltünk. A mérkőzésről annyit szeretnék elmondani, hogy ez egy tökéletes zárása lesz a szezonnak, pláne így, hogy otthon játszunk. Egy nagyon jó meccsre számítunk, és mi mindent megfogunk tenni a győzelem érdekében – nyilatkozta Hemmert Kíra a HÉP-RÖPKE SE csapatkapitánya. 

A mérkőzésre mindenki számára a belépés ingyenes. A bérlettel rendelkezők között szurkolói sálak kerülnek kisorsolásra. 

A kecskeméti csapat utolsó mérkőzése 2019. április 27-én szombaton, 17 órakor veszi kezdetét a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola sportcsarnokában. 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés