kesport.hu

KKC: továbbra sem biztos a KKC bennmaradása

Székesfehérvárra látogatott hétvégén a KKC. A bennmaradásuk szempontjából sorsdöntő összecsapást vívtak, de végül nem sikerült megnyerniük a találkozót, 58-50-re alulmaradtak ellenfelükkel szemben.

A meccset rendkívül enerváltan kezdték a hírös városiak, ennek köszönhetően a hazaiak megnyugtató,  tizenkétpontos előnyre tettek szert, 12-0. A negyed végére aztán összekapták magukat a kecskemétiek és négyre zárkóztak, 16-12.

A második etapot is takaréklángon kezdte a Kecskemét, de ezúttal a negyed végéig dominált a Székesfehérvár és tovább növelték előnyüket az első félidő végére, 34-19.

A harmadik játékrészben remekül játszott a KKC, ennek köszönhetően bőven tudott faragni hátrányából, 41-33.

A negyedik felvonás kezdetén elhúztak a hazaiak, így az utolsó pár percben minden mindegy alapon ostromolt a KKC, de a bravúr így sem sikerült, 58-50-re megnyerte a meccset a Székesfehérvár.

Kónya Levente (KKC) : – A meccset annak ellenére kezdtük langyos tempóban, hogy a bennmaradás szempontjából kulcsfontosságú mérkőzésre került sor. Ellenfelünk nagyobb energiákat mozgosított, ami éppen elég volt egy megnyugtató, tíz pont körüli előny kialakítására. Ez sajnos jellemezte az egész összecsapást. Ugyan voltak fellángolásaink, de igazán csak az utolsó 3 percben – minden mindegy alapon – pörögtünk a megfelelő fordulatszámon. Gratulálok a hazaiaknak!

Dávid Kornél KA – KKC 58 – 50 (16-12, 18-7, 7-14, 17-17)

Kecskeméti pontszerzők: Schlégl 4,  Burján L. 9, Kurtz 13/3,  Burján B. 5, Buzánczky 3, Tasi 12/3, Mérész 4.

(A mérkőzésről Szarvas Zsombor tudósított. Fotó: Tóth Csaba / kesport.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés