kesport.hu

Simán győzött és megszilárdította második helyét a ScoreGoal 

A Gyöngyöshöz látogatott hétfőn este a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club csapata, hogy megszilárdítsa második helyét a tabellán.

Fel volt adva a lecke a hírös városiaknak, ám végül egy rendkívül sima, hatgólos győzelmet abszolváltak, így szinte már biztos, hogy a nyakukba kerül az ezüstérem.

Nem sokáig kellett várni az első találatra, Csoszánszki szabadrúgását még védte Tombácz, de Sári lövésére már nem volt ellenszere, 1-0. Az első tíz percet uralták a hazaiak, ám rohamozni kezdett a Scoregoal, amire a hazaiaknak nem volt ellenszere, Kovács készítette vissza Maczelkának, aki habozás nélkül a jobb felsőbe tüzelt, 1-1. Nagy nyomás alá helyezték a vendégek a gyöngyösi kaput, ami újabb gólt eredményezett, ezúttal egy nagyszerűen felépített támadásból Dobosi volt eredményes, elemi erővel pókhálózta ki a felső sarkot, 1-2. Nem sokkal később ismét a hírös városiak csapatkapitánya szerzett gólt, Kovács nagyszerű passzát gurította az üres kapuba, 1-3.A második etap remekül kezdődött a kék oroszlánok számára, Rutai révén tovább növelték előnyüket, 1-4. Pár percre rá kettőre zárkózott a Gyöngyös, Sári újabb találatának köszönhetően, 2-4. Nem sokáig örülhettek a hazaiak, ugyanis egy remekbeszabott szabadrúgás variációt követően Marozsi tüzelt laposan a hosszúba, 2-5. Mindent egy lapra feltéve kijött öt a négy elleni játékra a hazai csapat.  Ezt követően Tombácz mutatott be két bravúrt, majd az utóbbiból indította Marsát, aki szemet gyönyörködtető gólt szerzett, állítgatás nélkül, ballal löbbölte át a kapus felett a labdát, 2-6. Ezután két labdaszerzésből, saját térfélről szerzett újabb gólokat a ScoreGoal, előbb Tombácz -aki kapus létére gólt, valamint gólpasszt jegyzett a találkozón- , majd pár percre rá Dobosi volt eredményes, 2-8. 

Koós Károly (ScoreGoal): – Az első pár percben nagy nyomás alá helyeztek minket a hazaiak és a vezetést is megszerezték , ha Tombácz nem véd ilyen remek formában, akkor lehet, hogy nem mi ünnepelhetnénk most. Ezután viszont összeszedték magukat a srácok és gyorsan rúgtak három gólt, aminek köszönhetően összeesett a Gyöngyös , innen már egyenes út vezetett a győzelemhez. Gratulálok mindkét csapatnak.

Energia SC Gyöngyös – ScoreGoal Kecskeméti FC 2 – 8 (1 – 3)

Gólszerzők: Sári (5., 24.), ill., Maczelka (9.), Dobosi (13., 19., 40.), Rutai (21.), Marozsi (25.),  Marsa (33.), Tombácz (36.)

(A mérkőzésről Szarvas Zsombor tudósított. Fotó: ScoreGoal facebook)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés