kesport.hu

Fontos meccsre készül a KTE-Duna Aszfalt

A pénteki mérkőzésen nagyon közel kerülhet a KTE-Duna Aszfalt a rájátszás eléréséhez, Marko Djeraszimovics bízik az újabb nagy sikerben.

KTE-Duna Aszfalt – Zalakerámia ZTE KK

Messzi István Sportcsarnok, péntek, 18:00

Játékvezetők: Kapitány Gellért, Frányó Péter, Balog György (Bodrogváry Iván)

Másfél hét telt el a KTE-Duna Aszfalt legutóbbi mérkőzése óta, Forray Gábor csapata újra pályára lép, méghozzá a Messzi István Sportcsarnokban. A pénteken 18:00-kor kezdődő mérkőzésen az ellenfél a Zalakerámia ZTE KK lesz, amelyet a középszakasz első fordulójában sikerült legyőzni idegenben.

Az előző meccsünkön nagyon jól játszottunk, leginkább a védekezésünket emelném ki – mondta Marko Djeraszimovics, a KTE-Duna Aszfalt játékosa. – Bízom benne, hogy ezúttal is hasonló szinten fogunk teljesíteni, ebben az esetben biztosan megnyerjük a találkozót.

Marko Djeraszimovicsék továbbra is jó kapcsolatot ápolnak Bernard Thompsonnal, aki tavaly még Kecskeméten kosárlabdázott, pénteken azonban ellenfélként tér vissza.

Bernard Thompsonnal sokat beszélgettünk azok előtt a meccsek előtt, amikor egymás ellen játszottunk. Ő egy nagyszerű srác, kedveljük és ő is mondta, hogy hiányzunk neki. A profi sport viszont ilyen, néha a barátokkal kell szembenézni a pályán.

A KTE-Duna Aszfalt túl van a középszakasz felén, négy mérkőzéséből hármat megnyert, s a középház első helyén áll.

Nem igazán tudom megmondani az okát annak, hogy miért vagyunk ilyen sikeresek. Ha visszatekintünk az utóbbi évekre, akkor azt mondhatjuk, hogy a középszakasz során mindig jól teljesítettünk attól függetlenül, hogy a felsőházban vagy a középházban szerepeltünk. Talán számunkra kedvező, hogy szerda-szombat ritmusban vannak a meccseink. A középszakasz kezdetén biztos voltam benne, hogy jó eredményeket érünk majd el.

A ZTE elleni mérkőzésen akár már biztossá válhat, hogy a KTE-Duna Aszfal ismét ott lesz a rájátszásban.

Azt hiszem, ez egy újabb nagy siker lenne számunkra. A nyáron voltak változások a keretben és nem is kezdtük túl jól a szezont. Fontos mérkőzés vár ránk, melyen egy újabb szép eredményt érhetünk el.

(ktekosar.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés