kesport.hu

Történelmi siker felé menetel a ScoreGoal

Szárnyal az utóbbi hetekben a kecskeméti futsalcsapat, és úgy tűnik – a mezőnyből kiemelkedő Ferencvárost leszámítva – az ellenfelek nehezen tartanak lépést a hírös városi alakulattal. A Csenger Futsalnak azonban az a feltett szándéka, hogy magával viszi a hosszú hazaútra a bajnoki pontokat, hogy megszerezze a harmadik helyet a végelszámolás idején. Koós Károly tanítványai persze más forgatókönyvet terveznek, hiszen az ezüstérem megszerzése a céljuk. Hétfőn este 8 órakor a tabella második- és harmadik helyén állomásozó csapatok csapnak össze a Messzi István spotcsarnokban.

A Csenger csapata az utóbbi két fordulóban alapos csapást mért ellenfeleire; előbb 10-2-re győzött Kartalon, majd hazai pályán győzte le az Újpestet 7-4-re. A szabolcsi alakulat 12 ponttal a Felső-Ház harmadik helyén áll. A ScoreGoal ugyan botlott néhány héttel ezelőtt a Ferencváros ellen, az elmúlt héten azonban “simázott”, 8-2-re győzött Gyöngyösön.

Egy biztos, a ScoreGoal-szurkolók nem fognak unatkozni a Messzi István sportcsarnok lelátóján.

Dobosi Zsolt csapatkapitány, aki legutóbb mesterhármast hintett Gyöngyösön, kemény ütközetre készül:

Mindenféleképpen nyerni szeretnénk a hétfő esti derbin, hiszen ha ez sikerül, akkor már biztosan miénk az ezüstérem! Ha nem, akkor a Csenger felzárkózik, és az utolsó két fordulóban dől el, kié lesz a fényesebb medália. Nem írjuk le a csengeri srácokat, hiszen jól tudjuk; kemény fából faragták őket és az utolsó másodpercig küzdenek-hajtanak – ezt megtapasztaltuk már! Mi viszont nagyon szeretnénk ezüstéremmel zárni az esztendőt. Jó formában vagyunk, de ez elmondható a szabolcsi gárdáról is, tehát biztos vagyok benne, hogy nagyon-nagy csatát vívunk a Messzi István sportcsarnokban. Győzzön a jobb, hajrá ScoreGoal!!!

ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club – Csenger Futsal
Férfi futsal NB II. Keleti-csoport, Felső-Ház, 8. forduló
2019. május 06. hétfő, 20.00 óra
Kecskemét, Messzi István sportcsarnok
Vezeti: Belicza, Boda

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés