kesport.hu

A Csenger elleni győzelemmel ezüstérmes a ScoreGoal!

A Csengerrel csapott össze a hírös városi alakulat hétfő este a Messzi István sportcsarnokban, hogy matematikailag is bebiztosítsa fennállása legjobb eredményét, az NB II. Keleti-csoportjának ezüstérmét. 

Záporoztak a helyzetek a félidő elején, hol Csővári, hol Kardos kapuja forgott veszélyben. A hetedik percben aztán Deák törte meg a gólcsendet, Sallai nagyszerű visszakészítését váltotta gólra, 1-0. Nem sokáig örülhettek a hírös városiak, ugyanis Dávid és Osváth góljával, már a vendégeknél volt az előny, 1-2. Egy perccel Osváth találata után Dobosi egyenlített, Marsa parádésan passzolta a hosszúra a játékszert, amit a csapatkapitánynak már csak az üres kapuba kellett pofoznia, 2-2. A szünet előtt még Marozsi bombáját ütötte kapufára a vendégek hálóőre.

A második játékrész nagyszerűen kezdődött a kék oroszlánok számára, Marsa egy káprázatos egyéni alakítást követően sarokkal húzta be a kapuba a labdát, 3-2. Ezután Dobosi szerzett újabb gólt, aminek köszönhetően összeroppant a Csenger, 4-2. Futószalagon érkeztek a nagyobbnál nagyobb helyzetek, amiből még négyet gólra is váltottak a kecskemétiek. Maczelka szerzett nagyszerű gólt egy labdaszerzést követően, majd rá két percre Dobosi szerezte meg harmadik találatát, 6-2. Ezt követően időt kért Szilágyi Sándor, a vendégek vezetőedzője, hogy öt a négy ellen küldje pályára övéit. Az időkérés után azonban ismét egy hazai gól született, egy remekül felépített támadás végén Rutai jegyzett gólt, 7-2. A Csenger következő offenzíváját végül siker koronázta, Dávid mattolta közelről Csővárit, 7-3. A meccsen végig remekül játszó Marsa még egyszer megörvendeztette a szurkolókat, egy remek szóló után tüzelt a hosszúba, 8-3.

A ScoreGoal diadala egyben azt is jelenti, hogy az utolsó két forduló eredményétől függetlenül a klub történelmi sikert vitt véghez: megszerezte az NB II. Keleti-csoportjának ezüstérmét!

Koós Károly (ScoreGoal) : – Az első félidőben nem igazán találtuk magunkat. A második etapra viszont összeszedtük magunkat és azt csináltuk, amihez értünk. Nagy öröm számunkra, hogy megvan az ezüstérem.

ScoreGoal Kecskeméti FC – Csenger Futsal 8 – 3 (2-2) 

Gólszerzők: Deák (7.), Dobosi (15., 28., 31.), Marsa (25., 38.), Maczelka (29.), Rutai (34.) ill. Dávid (9., 35.), Osváth (14.)

(A mérkőzésről Szarvas Zsombor tudósított. Fotó: Tóth Csaba / kesport.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés