kesport.hu

KTE LA: Megszerezte a bajnoki címet az U16

A KTE LA U16-os csapata egy győzelemmel biztosan bajnoki címet ünnepelhetett, ezt a Budai FC ellen hozták is, közben ráadásul a rivális Vidi is kikapott. Az U17 már 7 meccs óta veretlen, az U19 zsinórban ötödik meccsét nyerte meg, de győztesen hagyta el a pályát az U13 is. 

U19: KTE LA – Budai FC 3-1 (1-1)

U19 II. osztály, 26. forduló

KTE: Kovács D. – Richter (Antal 46.), Hirman, Kemenczés, Edmilson (Fekete 46.) – Daróczi – Faragó (Barkóczi 46.), Treiber, Kovács P., Sallai – Szalai (Bessenyei 72.).

Gól: Kovács P. (16.), Treiber (53.), Sallai (75.) ill. Tóth (44.)

Kiállítva: Hirman (18.)

Csordás Csaba: – Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert amilyen jól indult a meccs, olyan nehezen folytatódott. Bár vezettünk, de volt egy buta kiállítás, majd pont a félidő vége előtt kaptunk gólt. Szünetben váltottunk, cseréltünk, mindenki győzni akart, oda is tették magukat a játékosok. Három gólt rúgtunk így is, ez önmagáért beszél, le a kalappal a társaság előtt!

U17: KTE LA – Budai FC 1-1 (1-1)

U17 II. osztály, 26. forduló

KTE: Berta – Barkóczi, Treiber (Gulyás 46.), Kovács – Edmilson, Kasztel, Fekete, Récsei, Szedmák – Bessenyei, Faragó (Földi 46.).

Gól: Horváth (8.) ill. Bessenyei (41.)

Széchenyi Márton: – Fásultan és fáradtan játszottunk, nem voltunk elég éhesek, így kaptunk is egy gólt az elején. Sikerült feljavulni, akár öt gólt is lőhettünk volna a helyzetek alapján az első félidőben, végül egy kapu előtti kavarodásból egyenlítettünk. A második félidőben nem sikerült kellően felpörögni, Berta Csabi védései is kellettek a döntetlenhez. Ebben most ennyi volt, de szép sorozatban vagyunk, hiszen 7 meccs óta nem kaptunk ki. Összességében a heti munka és terhelés mellett, rendben voltak az akarati tényezők is, így a pozitívumokra koncentrálunk most is.

U16: Budai FC – KTE LA 1-3 (1-0)

U16 II. osztály, 26. forduló

KTE: Cseh – Dénes, Kuchta, Bányai, Vörös – Bellák, Hatvani, Csúri – Nagy, Bodor Z., Major.

Gól: Kuchta (31. – öngól), Major (49.), Csúri (78.), Győrfi (85.)

Széchenyi Márton: – Tőlünk megszokott forgatókönyv alapján futballoztunk. Az első félidőben hátrányba kerültünk, majd a szünetről már úgy mentünk vissza, hogy megtudtuk, hogy bajnokok vagyunk. Ez kicsit megnyugtatott minket, így sikerült fordítanunk. Nagy motiváció volt a srácoknak az, hogy az ünneplést ne rontsuk el azzal, hogy kikapunk, mindent megtettek a győzelemért. Gratulálok mindenkinek az aranyhoz, az egész éves teljesítményhez!

U15: KTE LA – Honvéd-MFA 1-4 (0-2)

U15 I. osztály, 26. forduló

KTE: Zábráczki – Győri, Horváth, Heidrich (Török 56.), Szamosi (Ádelhardt 10.) – Goretich (Bogdán 56.), Lisku (Kovács 41.), Gyarmati (Szalai 50.) – Barkóczi, Lengyel, Molnár (Pető 50.).

Gól: Pető (67.) ill. Pilter (11.), Ulbert (33.), Kiss (47.), Rácz (79.)

Lóczi Péter: – Nem sikerült újabb bravúrt véghez vinnünk, a Honvéd megérdemelten vitte el tőlünk a három pontot. A támadójátékunk viszonylag rendben volt, szép támadásokat vezettünk, lehetőségeink is voltak, de a védekezésünkbe most a szokottnál több egyéni hiba csúszott, és ezt a Honvéd könyörtelenül kihasználta. 

U14: KTE LA – Honvéd-MFA 0-2 (0-1)

U14 I. osztály, 26. forduló

KTE: Radnóti (Csikós 79.) – Vincze (Bálint 68.), Benke, Nagy, Kónya – Erhardt (Szekeres 61.), Gondi, Átrok, Ruzsa (Baranyi 76.) – Majoros, Fekete (László 76.).

Csima Gyula: – Először is szeretnék gratulálni az U16-nak a bajnoki címhez, gondolok itt a játékosok mellett a teljes stábra! Ami minket illet, kitűnő meccset játszottunk. Végig partiban voltunk, kiegyensúlyozottan játszottunk, megvoltak a lehetőségeink. Talán a kapu előtti határozottság döntött a Honvéd javára.

U13: Karcag – KTE LA 2-10 (1-5)

U13 I. osztály, Dél-Kelet, 23. forduló

KTE: Makádi – Juhász, Gyapjas, Tóth B., Visinka – Szabados, Hajnal, Pusztai – Petényi, Balla, Tóth L.

Kispad: Polyák, Mányoki, Balis, Horváth

Gól: Farkas (4.), Fátyol (56.) ill. Balla (6.), Petényi (17.), Hajnal (20.), Tóth L. (21., 23., 40., 54.), Mányoki (32., 35.), Visinka (58.)

Bódi Attila: – Régóta vártunk már egy ilyen mérkőzésre, amikor a tudásbeli fölényünk eredményben is megmutatkozik. Ezen a mérkőzésen a sok jó egyéni teljesítmény gólokban is megnyilvánult.

U12: Karcag – KTE LA 4-2 (1-0)

U12 I. osztály, Dél-Kelet, 23. forduló

KTE: Bogdán – Kovács, Gál, Koncz, Lőrincz – Terbe, Sódar, Doktor – Major.

Kispad: Csizmadia D., Csizmadia L., Nagy, Bodnár.

Gól: Lólé (28., 36.), Csukodi (33., 48.) ill. Sódar (42.), Nagy (55.)

Dócs Dániel: – Sajnos már az első percektől kezdve látszódott a fásultság rajtunk, túl mélyről kezdtünk el építkezni, mindig csak szaladtunk a labda után támadásoknál. Két belső középpályásom és a védelmem is nagyon hátulról akart játszani, helyzeteink így is voltak, de azokat nem tudtuk kihasználni. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, ellenfelünk egy szabadrúgás után, nagy szerencsével megszerezte a vezetést. Második félidőre próbáltunk váltani cserékkel is, feljebb toltuk a védekezést, ami ugyan gólokban is megmutatkozott, de hátul sorban követtük el az egyéni hibákat. Csalódottak vagyunk a mutatott produkció miatt.

(kteakademia.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés