kesport.hu

Utolsó hazai bajnokiján sorsdöntő rangadót vív a KNKSE

Május 11-én, szombaton kerül sor a Kecskeméti NKSE szezonbeli utolsó hazai bajnokijára. Az ellenfél a második helyen álló Gödi SE lesz. 

Igazi rangadónak ígérkezik az összecsapás, ugyanis a Göd csapata eddig egy ponttal szerzett többet, mint a kecskeméti lányok. Tiszta a képlet: egy hazai győzelemmel megelőzhetné ellenfelét a KNKSE. 

Van is miért visszavágnia Varga József tanítványainak, hiszen ősszel a ‘Dunakanyar kapujában’ 28-25-ös vereséget szenvedtek. Viszont nem jó előjel a Pest megyeiek számára, hogy az előző fordulóban hazai környezetben mindössze 18 gólt szereztek, és 30-at kaptak a Vasastól. Az a mérkőzés is hozzájárult ahhoz, hogy az élboly még sűrűbbé váljon: a Szent István fél kézzel már fogja a trófeát, de a második helyre öt csapat is pályázik – köztük a Göd, és a mögötte egy ponttal lemaradó Kecskemét. Pénzes Lauráéknak tehát a kezükben van a sorsuk, egy győzelemmel még közelebb kerülhetnek a dobogós célok megvalósításához. 

Varga József (KNKSE): – Itt a bajnokság vége, és az élmezőny sűrűsége miatt már minden meccs rangadó. Pontszámokat nézve egymás hegyén-hátán vannak a csapatok. Két utolsó mérkőzésünkön eldől, hogy hányadik helyen végzünk. A cserelehetőségeink beszűkültek, – Dajka Bettina például már nem fog pályára lépni Kecskeméten – úgyhogy már csak arra a 3-4 játékosra lehet belül számítani, akik eddig is voltak. Ennek ellenére remélem, hogy olyan formát tud hozni a csapatom, ami tavasszal jellemző volt rá, és mindenképpen győzelemmel szeretnénk zárni az utolsó hazai mérkőzésünket.

Kecskeméti NKSE – Gödi SE 
Női kézilabda NB I. B, Keleti-csoport, 21. forduló 
2019.május 11. szombat, 17.00 óra 
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok 
Vezeti: Gáspár, Vörös

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés