kesport.hu

Már ezüstérmesként utazik az Újpesthez a ScoreGoal

Késő esti túrára indul hétfőn este a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club csapata. A kék oroszlánok gyakorlatilag tét terhe nélkül készülnek utolsó bajnoki mérkőzésükre, hiszen az ezüstérem már egészen biztosan a nyakukba kerül a szezon végén, az Újpest számára azonban egyáltalán nem mindegy, hogy “otthon” tudják-e tartani a három pontot. 

A NB II Keleti-csoportjának bronzérmes pozíciója még kiadó, és erre több csapat pályázik, a Csenger és a Kartal mellett az Újpest is. Koós Károly tanítványai tehát ádáz küzdelemre készülhetnek, igaz, ehhez a Felső-Házban már hozzászokhattak.

A ScoreGoal gólvágója, Rutai Balázs a gólkirályi címre pályázik, és igyekszik hétfő este többször mattolni a hazai kapust, de a csapat boldogulása az elsődleges cél: – Ugyanolyan elszántan készülünk az Újpest ellen, mint eddig bármikor. Igaz, az ezüstérem már biztosan a miénk, de szeretnénk győzelemmel hazatérni. Komolyan vesszük a meccset, hiszen nem szeretnénk ezt a nagyszerű szezont elrontani. Bízom a gólkirályi cím megszerzésében, de első a csapat!

Újpest FC-220 VOLT – ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club
Férfi futsal NB II. Keleti-csoport, Felső-Ház, 9. forduló
2019. május 13. hétfő, 20.50
Budakalász, Budakalászi Sportcsarnok
Vezeti: Leél-Őssy, Boros

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés