kesport.hu

A biztos ezüstérem ellenére is simán nyert a ScoreGoal

Az Újpest elleni meccsnek már semmi tétje nem volt a hírös városiak számára, ugyanis már a múlthéten bebiztosították második helyüket a tabellán. Ennek függvényében nem is vállaltak túl nagy kockázatot, de remek védekezésüknek és helyzetkihasználásuknak köszönhetően végül megnyerték 3-0-ra az összecsapást.

Az első félidőben sokáig nem adódott egyetlen komolyabb gólszerzési lehetőség egyik csapat előtt sem, mindkét együttes sikerrel tartotta távol ellenfelét a saját kapujától. Csupán pár távoli lövésre, valamint néhány gyengén kivitelezett közeli próbálkozásig jutottak a felek. A tizenhetedik percben aztán Kovács törte meg a gólcsendet, nagyszerűen játszott össze Dobosival, amely végül gólt eredményezett, 0-1.

A második etapban hamar megduplázta előnyét a hírös városi alakulat, Rutai vágott be egy ziccert, 0-2. Ezután csakúgy, mint az előző játékrészben, visszaállt saját térfelére a ScoreGoal és kontrákkal operált. A fővárosiak öt perccel a vége előtt kijöttek öt a négy elleni játékra, amiből sikerült veszélyeztetniük, de Tombácz lehúzta a rólót és nem tudták bevenni a kapuját. A vége előtt nem sokkal Dobosi adta meg a kegyelemdöfést egy labdaszerzést követően juttatta az üres kapuba a játékszert, 0-3

Koós Károly (ScoreGoal) : – Nehéz volt motiválni a srácokat az utolsó mérkőzésekre, így, hogy már megszereztük az ezüstérmet, de maximálisan elégedett vagyok velük, mert komolyan vették a meccset és végig koncentráltan játszottak. Egy jól játszó Újpestet győztünk le, külön öröm, hogy nullán tudtuk tartani őket. Sajnálom, hogy a fiatalokat nem tudtam ma berakni, de sajnos bizonyos okok miatt ezúttal nem tudtak rendelkezésemre állni. Továbbá szeretném megköszönni mindenkinek ezt az évet, Vercz Tamás elnök úrnak, valamint a szakmai stáb minden tagjának, illetve a srácoknak, hogy egész évben kőkeményen dolgoztak.

Újpest FC-220 Volt – ScoreGoal Kecskeméti FC 0 – 3 (0-1)

Gólszerzők: Kovács (18.), Rutai (22.), Dobosi (38.)

(A mérkőzésről Szarvas Zsombor tudósított. Fotó: ScoreGoal facebook)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés