kesport.hu

KTE-Duna Aszfalt: véget ért a fiatalok szezonja

KTE Kosárlabda Klub/facebook

A KTE-Duna Aszfalt NB I. B-s csapata szezonbeli utolsó hazai mérkőzésén az Alba Fehérvárt látta vendégül. A két győzelemig tartó párharc állása a mérkőzést megelőzően 1-0 volt az Albának, ahhoz tehát, hogy kiharcolja a mindent eldöntő összecsapást Váradi Kornél csapata, győznie kellett volna. Ez nem sikerült, az Alba 67-55-re nyert, ezzel 2-0-ra megnyerte a párharcot.

Váradi Kornél: – Hosszú szezonon vagyunk túl, amelynek végén egyértelműen látszódik a fejlődés. Volt tartása a csapatnak, újabb akadémisták mutatkoztak be, ami külön büszkeség számunkra. Előttünk a cél, tudjuk, hogy miben kell javulnunk. Köszönöm a srácok egész éves munkáját, azért pedig jár a gratuláció, amiért a rájátszásban előre tudtunk lépni. Az egész csapat nevében kitartást és mielőbbi felépülést kívánok Gereben Líviának!

Lukács Döme: – Kemény mérkőzés volt, eleinte nem tudtunk úgy felpörögni, ahogy kellett volna, továbbá a szerkezetbeli különbségek is kijöttek. Az Alba erősebb volt a gyűrű alatt, mi egy kicsit megijedtünk a letámadásoktól.

KTE-Duna Aszfalt – Alba Fehérvár 55-67 (10-9, 16-21, 8-21, 21-16)

KTE: Molnár 8, Lukács 13, Orgona -, Kucsera 17/6, Fülöp 12. Csere: Ivkovics 3/3, Nagy J. -, Cserkó 2, Vizi -, Huszka -, Popa -, Reszegi -.

(fotó és szöveg: KTE Kosárlabda Klub facebook)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés