kesport.hu

KTE-Duna Aszfalt: holnap kezdődik a rájátszás Szombathelyen

Molnár Dániel nehéz mérkőzésre számít Szombathelyen, de mindent meg fognak tenni a sikeres szereplés érdekében – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

Szombaton este elkezdődik a rájátszás. A KTE-Duna Aszfalt ellenfele az a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely lesz, amely a második helyen végzett a középszakaszban. A párharc három győzelemig tart, a továbbjutáshoz tehát mindenképpen szükség lenne egy idegenbeli bravúrgyőzelemre a széria során.

Nagyon nehéz mérkőzésre számítok – vélekedett Molnár Dániel, a KTE-Duna Aszfalt játékosa. – Szombathelyen mindig nehéz nyerni, ráadásul a Falco most kiváló formában van, a középszakasz során mindössze egy vereséget szenvedett. Ennek ellenére természetesen mi mindent meg fogunk tenni a pályán annak érdekében, hogy győzelemmel térhessünk haza.

Elkezdődik a szezon hajrája, a rájátszásban minden mérkőzés extra téttel bír.

Egész évben a rájátszásért dolgoztunk, nagyon örülünk, hogy sikerült bejutnunk a legjobb nyolc közé. Sajnos a középszakasz végén visszacsúsztunk a hetedik helyre, jobb lett volna a hatodik pozícióból elkezdeni a play-offot, de így is nagy dolog az, amit elértünk. Azért fogunk harcolni, hogy minél tovább jussunk a későbbiekben.

Nem szabad megijedni a Falcótól.

„Egy-egy párharcban, ahol sokszor találkoznak egymással a csapatok, akár apróságok is dönthetnek valamelyik fél javára. A legfontosabb az, hogy jó legyen a hozzáállásunk. Nem szabad megijednünk attól, hogy a Falco az esélyesebb, hiszen tavaly is nagy csatára késztettük a Körmendet.”

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – KTE-Duna Aszfalt

Arena Savaria, szombat, 18:00

Játékvezetők: Praksch Péter, Tőzsér Dénes, Minár László (Várhalmi Zsolt)

(ktekosar.hu)

 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés