kesport.hu

Nyolc másodpercen múlt a KNKSE győzelme

Fontos mérkőzést vívtak a hírös városi lányok a Kispest ellen, és az utolsó összecsapás a végletekig kiélezett küzdelmet hozott. A fővárosiak az utolsó másodpercekben egyenlítettek, amivel 36-36-ra mentették a meccset.

Az első etapban rendkívül szellősen védekeztek a csapatok, azonban a támadásokra nem lehetett panasz, mindkét fél remekül használta ki a helyzeteit. Végül egygólos kecskeméti vezetésnél vonulhattak öltözőbe a csapatok, 18-19.

A második játékrész hasonló mederben zajlott, mint az előző. Remekül támadtak a  csapatok, de a védekezésbe rendre hiba csúszott mindkét oldalon. Kishíján elrabolták a győzelemért járó két pontot a vendégek, de végül az utolsó támadásból egyenlített a Kispest, így pontosztozkodással zárult a találkozó, 36-36 a vége.

Ezzel a döntetlennel a kecskeméti lányok izgulhatnak a holnapi Orosháza-Vasas és Balmazújváros-Nyíradony mérkőzés eredményéért, hiszen még második, vagy harmadik helyen is végezhetnek a végelszámolásnál.

Varga József (KNKSE): – A szellős védekezésnek és a jó helyzetkihasználásnak köszönhető ez a sokgólos mérkőzés. Sajnos nem sikerült kivédekeznünk az utolsó támadást, így döntelennel zártunk, de úgy gondolom a lányok így is erőn felül teljesítettek tavasszal.

Kispest NKK Endo + Service – KNKSE 36 – 36 (18-19)
Kecskeméti pontszerzők: Karacs 6, Hárs 3, Kaiser 10, Orell 10, Tóth 2, Pénzes 4, Kocsis 1
Kiállítások: 6 perc ill., 4 perc

(A mérkőzésről Szarvas Zsombor tudósított. Fotó: Tóth Csaba/kesport.hu – archív)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés