kesport.hu

Elmaradt a győzelem, de ezüsttel búcsúzott a ScoreGoal

Hétfőn este, a bajnokság utolsó fordulójában a Kartal látogatott a Messzi István sportcsarnokba. Mivel a Csenger ikszelt, így egy győzelem esetén a vendégek megszerezhették a harmadik helyet. Egy góllal többet lőtt a Pest megyei gárda, így a dobogó harmadik fokára léphetett, míg a lefújást követően a kék oroszlánok nyakába ezüst került. A gólkirályi címet Rutai Balázs nyerte.

Az első etap elején záporoztak a helyzetek, de a kaput egyik csapatnak sem sikerült bevenni – egészen a tizenötödik percig, ekkor Szabó lőtte ki a hosszút, 1-0. Ezután a vendégek nagy nyomás alá helyezték a hírös városiakat, aminek meg is lett az eredménye, Gregus került ziccerbe és pöckölte el Peltzer lába mellett a labdát, 1-1.

A második játékrészben betömörültek a csapatok és csupán távoli lövésekig jutottak. A tizennegyedik percig kellett várni az első komoly helyzetre amiből végül gól is született, Barabás érkezett a hosszún, 1-2. Nem sokkal később Koós Károly kért időt, hogy öt a négy ellen küldje pályára övéit. Ezután a tizennyolcadik percben egy kidobást követően eldöntötte a mérkőzést a Kartal, Vincze csúsztatta be Peltzer mellett a kapuba a labdát, 1-3. A vége előtt húsz másodperccel Rutai végül megszerezte azt a találatot, ami a gólkirályi címet jelentette számára, 2-3. 

Koós Károly (ScoreGoal): – A srácok teljesen felülírták azt, amit előzetesen vártunk. Az egyetlen, ami miatt hiányérzetem van, hogy a Fradi ellen négyből négyszer vereséget szenvedtünk. Szeretném megköszönni mindenkinek ezt a nagyszerű évet.

ScoreGoal KFC – Kartal SE 2 – 3 (1-1)

Gólszerzők: Szabó (15.), Rutai (40.) ill. Gregus (19.), Barabás (34.), Vincze (38.)

(A mérkőzésről Szarvas Zsombor tudósított. Fotó: Tóth Csaba/kesport.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés