kesport.hu

Jövőre is első osztályban a KNKSE ifi

kecskemetinkse.net

Véget ért a bajnokság a Kecskeméti NKSE első osztályban játszó ifjúsági csapata számára is. A lányok a 12. helyen zárták a szezont, megőrizve ezzel tagságukat a legmagasabb osztályban – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

A góllövőlistán két kecskeméti játékos is előkelő helyet foglal el, Krenner Fanni 175 góllal a 3. míg Szabó Viktória 155 találattal a hatodik helyen végzett.

A szezon utolsó meccsét Békéscsabán játszották a kecskeméti lányok, Kerékgyártó Zsolt így értékelt:

Lejátszottuk utolsó bajnoki mérkőzésünket az első osztályú ifjúsági bajnokságban. A 4. helyezett Békéscsaba vendégeként tisztes helytállással vereséget szenvedtünk.

A mérkőzésre úgy készültünk, hogy bármi történjék is, megpróbáljuk meglepni vendéglátóinkat. Sajnos ez nem sikerült, mert ez a csapat erősebb, gyorsabb, mint a miénk. Néhány játékosuk az NBI-es felnőtt csapattal edz és játszik, és ez minőségi különbséget jelent mind futósebességben, mind reagálási időben, amivel nem tudtuk felvenni a versenyt. A második játékrészben pihentették ezeket a játékosokat, mi pedig nem adtuk fel a küzdelmet és időnként szép dolgokat bemutatva fokozatosan küzdöttük le a hátrányunkat.

A második félidőt meg is nyertük, így az kellemes emlékként maradhat meg az ifjúsági kortól búcsúzó játékosainkban és bennem is.

Végeredmény:

Eubility Group Békéscsaba – Kecskeméti NKSE 32:25 (20:10)

(kecskemetinkse.net)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés