kesport.hu

Török László az FC Hatvan vezetőedzője lett

fotó: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Török László személyében megtalálták Simon Antal vezetőedző utódját az FC Hatvannál – számolt be róla a heol.hu.

A megyei I-es bajnokcsapat új szakvezetőjét kedden délután mutatta be a klub szakosztályvezetője, Ádám Zoltán.

A Pro-licences diplomával rendelkező, 49 éves tréner legutóbbi állomáshelyét a Mercedes-Benz Kecskeméti Labdarúgó Akadémia jelentette, ahonnan tizenegy hónappal ezelőtt, 2018. júniusában távozott. Török az alföldi város labdarúgását saját nevelésű futballistaként 12 évig segítette, majd újabb 12 esztendőn át edzőként és vezetőként szolgálta az egyesületet.

Az 1969. december 25-én Baján született szakvezető játékosként a Kecskeméti TE, a Ceglédi Honvéd, a Kecskeméti TE, a Tiszakécske, a Kispest-Honvéd, a Kecskeméti TE és a Szentes csapatában futballozott. NB I-es meccseinek száma 25, ezeken a találkozón hétszer volt eredményes a támadó. Edzőként dolgozott Szentesen, Kiskunhalason a Kecskeméti TE, a Tiszakécske, a KTE „B” és a Budapest Honvéd ”B” gárdájánál.

Az FC Hatvannál egyelőre a bajnoki szezon végéig szóló szerződést kötöttek a szakemberrel, de kölcsönös elégedettség esetén hosszabbításra is sor kerülhet.

A szerdán 17 órakor esedékes dr. Vass Géza-kupadöntőn az új tréner még csak megfigyelőként vesz részt, mint ahogy így lesz ez a szombati bajnoki mérkőzésen. A Felsőtárkány elleni herédi meccsen és a Hevessel szemben is a csapatot megbízott edzőként továbbra is ifj. Gömöri Ottó irányítja.

Minden játékossal egyénileg leülök beszélgetni, mert fontos, hogy valamennyi labdarúgót, alkalmazottat minél előbb személyesen is megismerjem. Az érdemi munka igazából jövő hétfőn kezdődik abban a reményben, hogy sikerül elérni a kitűzött célt, vagyis az NB III-ba jutást – szögezte le Török László.

(szöveg: heol.hu. fotó: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés