kesport.hu

“Mindent megteszünk a KNKSE jövőjéért” – interjú Veress Zsuzsával

A Kecskeméti NKSE elnöke, Orell Zsolt távozik a klub éléről, és július 1-jén feláll az új vezetőség. Veress Zsuzsa klubmenedzser állt a kesport.hu rendelkezésére; értékelte a 2018/19-es évadot, és megnyugtató válaszokat adott az együttes jövőjét illetően.

Mint klubmenedzser, hogyan látta a szezont, és hogyan értékeli a csapat teljesítményét?

– A bajnokságot 12 új játékossal kezdtük, ezért nagyon nehéz dolga volt a vezetőedzőnek, hogy kialakítsa és összerakja a megfelelő csapatot, de ezt sikerült megvalósítani. Fantasztikus, hogy milyen egységben működtek a lányok a tavaszi mérkőzéseken. Már az őszi szezonban is lehetett látni ennek előjeleit, de a tél után mutatkozott meg a munka, valamint a csapategység, és a nagyszerű teljesítmény a dobogó alsó fokára emelte a klubot.

Mennyire elégedett az utánpótlással?

– Az ifistáink a megye I-ben játszanak, és örömteli hír, hogy bejutottak a négyes döntőbe. Nagyon bizakodunk a lányok feljutásában, hogy jövőre az NB II-es mezőnyben is megmutathassák a tehetségüket. Emellett a KNKSE ifjúsági csapata, amely az első osztályban játszik, kivívta a bentmaradást, hiszen a 12. helyen végzett. Elégedettek vagyunk az utánpótlás teljesítményével, napról napra azon dolgoznak az edzők, hogy még sikeresebbek legyenek.

Mit lehet tudni az új vezetőségről?

Május 31-én lesz közgyűlésünk, akkor megtörténik a tisztújítás. Jelenleg folyamatban van a vezetőség újjáépítése, de május utolsó napján konkrét részleteket tudunk mondani.

 Milyen fázisban járnak a tárgyalások a játékosokkal? 

– A tárgyalások folyamatban vannak, konkrét elképzeléseink vannak a lehetséges változásokról, de a bejelentésig minimum a május 31-i közgyűlésig várni fogunk. Az már biztos, hogy Varga József marad a vezetőedzői székben, és mindenképpen lesznek új érkezők. Arról biztosíthatunk mindenkit, hogy a maradók, a stáb és az új vezetőség mindent meg fog tenni a KNKSE jövőjéért!

(Vizi Zalán)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés