kesport.hu

Visszatekintő: országos bajnok a KESI fiú röplabdacsapata

A Kecskeméti Sportiskola fiú röplabdacsapata megnyerte a hétvégén, Kecskeméten rendezett U15-ös Tatár Mihály Országos Gyermek Bajnokságot. A KESI fiataljai a döntőben a Pénzügyőr SE csapata ellen magabiztos játékkal, 3:0 arányban győztek. Az U15-ös Országos Gyermek Bajnokság leány versenyét a Békéscsaba nyerte, amely a Vasast győzte le a döntőben. A döntők után, a KESI röplabda szakosztályát támogató vállalkozások vezetőit hívták meg egy közös ünneplésre.

A KESI bajnok csapatának játékosai: Kiss Hunor, Varga Péter, Kiss Bendegúz, Szűcs Norbert, Török Zsombor, Török Soma, Bogdán Bence, Csernák Dániel, Kiss Bence Benedek, Csordás Attila, Sütő Kristóf, Baracsi Balázs, edző: Nagy Péter, másodedző: Seremet Attila.

Az U15 Országos Gyermek Bajnokság döntőjén részt vett a leányok versenyének névadója, dr. Kotsis Attiláné, a női röplabda legnagyobb egyénisége, aki a felnőtt női válogatott szövetségi kapitányaként páratlan sikereket ért el a magyar röplabdasportban, Ludvig Zsolt, a Magyar Röplabda Szövetség főtitkára és Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét sportért is felelős alpolgármestere.

A Kecskeméti Sportiskola fiú csapata magabiztosan nyerte meg az országos bajnokságot. Edzőjük, Nagy Péter a legjobb szakembernek járó elismerésben részesült, a csapat legjobbja, Kiss Bendegúz is elismerésben részesült.

Ivkovicsné Béres Tímea, a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója a támogatói fogadáson elmondott beszédében kiemelte: “ma a sportot, a röplabda sportágat és a Kecskeméti Sportiskola röplabda szakosztályában folyó utánpótlás nevelést és a mai bajnokokat ünnepeljük”.

A Junior Sporthoz tartozó KESI és az Akadémia keretei között, 11 sportágban 1700 gyermek sportol. A Sportiskolán belül a röplabda a legnépesebb szakosztály, amelyben 250 fiatal sportol.

Az ünnepség zárásaként Verebélyi Zsolt és Szappanos Tibor vezetőedzők társaságában egy emlékplakettel mondtak köszönetet a támogatóknak.

Nyitókép: a KESI OGYB bajnok csapata. 
2. kép: a Békéscsaba OGYB bajnok leánycsapata

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés