kesport.hu

Szoros mérkőzést játszana a KTE-Duna Aszfalt

Pénteken 18:00 órakor a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vendége lesz a KTE-Duna Aszfalt. A negyeddöntőben Forray Gábor csapata két mérkőzésen van túl , melyeket követően 2-0-ra vezeti a párharcot a Falco. Ha győzni tud a KTE-Duna Aszfalt, hétfőn biztosan lesz még egy találkozó Kecskeméten, ha nem, akkor a bajnoki címre is esélyes Szombathely bejut a négy közé.

Ahogyan az eddigiekben, úgy ezúttal is nagyon nehéz dolgunk lesz Szombathelyen – vélekedett Mészáros Máté. – Megpróbáljuk kielemezni a hibáinkat, illetve megnehezíteni a Falco dolgát. Nem szeretnénk, hogy simán jusson tovább ellenfelünk, szoros mérkőzést akarunk játszani pénteken.

Több szempontból is javulnia kell a KTE-Duna Aszfaltnak.

Elsősorban az agresszivitásunkon kell javítanunk. Az eddig lejátszott két mérkőzésen ez a tényező nagyban befolyásolta a nagy különbséget. Ha tudunk változtatni mind védekezésben, mind pedig támadásban, akkor lehet esélyünk egy szoros mérkőzésre, s ha még a szerencse is mellénk áll, meglepetést is okozhatunk. Taktikai dolgokat is gyakoroltunk, hiszen rengeteg hiba csúszott a gépezetbe. Remélem, hogy sikerül javulnunk.

Wittmann Krisztián, a KTE-Duna Aszfalt csapatkapitánya szerdán ünnepelte 34. születésnapját.

Ilyenkor az a szokás, hogy az ünnepelt hoz süteményt és üdítőt, ezek most is ott voltak az öltözőben, azonban nagyobb ünneplés nem volt.”

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – KTE-Duna Aszfalt
Arena Savaria, péntek, 18:00
Negyeddöntő, 3. mérkőzés
Játékvezetők: Cziffra Csaba, Kapitány Gellért, Török Róbert (Nagy József)
A három győzelemig tartó párharc állása: 2-0 a Falco javára.

(ktekosar.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés