kesport.hu

Gálázott az SC Hírös-Ép

9-0-ra múlta felül az SC Hírös-Ép vasárnap késő délután a Hetényegyházát, így jövő héten a Lakitelek ellen egy döntetlen is elég, hogy meglegyen az ezüstérem.

Remekül kezdte a mérkőzést a hazai csapat, ugyanis rögtön az első komoly helyzet után gólt ünnepelhettek, Forgó bólintott a kapuba, 1-0. Ezután két perc alatt újabb két találattal gyarapította góljainak számát az SC Hírös-Ép, Maczelka, valamint Lantos volt eredményes, 3-0. Nem sokkal később Kövecs váltotta gólra Kovrig beadását, 4-0. Az ötödik gólt Kovrig szerezte egy nagyszerűen felépített akció után, 5-0. A félidő utolsó találatát Szécsényi szerezte egy rendkívül tetszetős támadás végén, 6-0.

A második etapban sem kellett sokáig várni az első hazai gólra, Maczelka ugratta ki Királyt, aki Lantos elé tálalt, akinek csak az üres kapuba kellett pofoznia a labdát, 7-0. Hat perccel később Maczelka ültette hintába a védőket, majd a hosszúba tüzelt, 8-0. A végeredményt a csereként beálló Sallai állította be, 9-0.

Kovrig Ákos (SC Hírös-Ép): – Köszönjük a Heténynek, hogy kiálltak, ugyanis tisztában vagyunk vele, hogy több problémával is küzdenek jelenleg. Készülünk a Lakitelek elleni rangadóra, amin egy döntetlen is elég az ezüsthöz, de mindenképp szeretnénk győzelemmel ünnepelni.

SC Hírös Ép – Hetényegyházi SC 9 – 0 (6 – 0)

Gólszerzők: Forgó (4.), Maczelka (10., 63.), Lantos (11., 57.), Kövecs (17.), Kovrig (29.), Szécsényi (35.), Sallai (67.)

(A mérkőzésről Szarvas Zsombor tudósított. fotó: schirosep.hu – archív)

 

 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés