kesport.hu

Kézilabda: 6. helyen végzett a Kecskeméti Sportiskola U14-es fiú csapata

Vazul Zsolt vezetőedző bszámolója: – A hétvégi utolsó fordulóra úgy utaztunk a budapesti Elek Gyula (FTC) Sportcsarnokba, hogy ha mindkét mérkőzést megnyerjük, és az eredmények is úgy alakulnak a 4. helyen végezhetünk!

Az első mérkőzésünkön taktikusan és kiváló kapus teljesítménnyel (Matos Kornél) magabiztosan nyertünk a Békés ellen. Az eredmények is úgy alakultak, hogy a Kézi UP. PLER elleni győzelem esetén a 4. helyet szerezhetjük meg. Az első félidőben még reménykedhettünk, hogy a két sokat hibázó csapat közül mi kerülünk ki győztesen, de sajnos az idegek harcában a második félidőben még többet hibáztunk, így a PLER megérdemelten nyert.

Kecskeméti Sportiskola – Békés-Drén KC 19 – 14

Kézi UP PLER – Bidwonder – Kecskeméti Sportiskola 19 – 14

Véget ért a 2018/2019-es Gyermekbajnokság az fiú U14-es bajnokságban és az 1. osztály 16 csapata közül a 6. helyen végeztünk. Vagyis az ország majd 100 U14-es különböző osztályokban induló csapatai közül a megszerzett 6. hely egy kiváló teljesítmény, úgy, hogy csapatunk csak hazai, kecskeméti játékosokból áll.

Gratulálunk a csapat tagjainak! Köszönjük a Sportiskola vezetésének és a Szülőknek az önzetlen támogatást és segítséget, amellyel ezt a sikert elérhettük.

A 6. helyezett KESI U14-es csapat tagjai: Berki Péter, Czár Bakács, Csányi Péter, Ecsédi Dániel, Faragó Balázs, Görög Ádám, Herczeg Gerő, Járó Kristóf, Kovács Gergő, Kovács Rajmund, Lukács Kornél, Matos Kornél, Simkó Márton, Tóth Ferenc, Takács Bence, Varga Péter, Vincze Balázs, Héjjas Bence, Hazafi Sándor, Varga Máté.

Edzői: Vazul Zsolt vezetőedző, Perényi Krisztián másodedző és Csorba Andrea.

Még nincs vége a szezonnak, folytatjuk, a keceli Pünkösd Kupával, a szegedi Pickball Kupával és a hazai rendezésű KESI Kupával a júniusi hónap során.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés