kesport.hu

Molnár Márton távozik a KTE-Duna Aszfalttól

Távozik a KTE-Duna Aszfalttól Molnár Márton, aki 2016 nyarán Sopronból igazolt a KTE-Duna Aszfalthoz – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

Sajtóhírek szerint Molnár az Alba Fehérvárnál folytatja pályafutását.

Molnár Márton 22 esztendősen érkezett Kecskemétre, három szezon alatt stabil A-csoportos játékossá vált, a világbajnoki selejtezőkön Litvánia ellen bemutatkozott a felnőtt válogatottban is. A kecskeméti szurkolók hamar megszerették, látványos zsákolásaival többször ugrasztotta talpra a Messzi István Sportcsarnok közönségét. Új barátokat kapott Kecskeméten a pályán és azon kívül is, azonban úgy érzete, új impulzusokra, változásra van szüksége, ezért a váltás mellett döntött.

Az első kecskeméti szezonom nem úgy alakult, ahogyan azt szerettem volna, hiszen volt egy sérülésem, sokáig nem tudtam játszani. Tavaly nagyszerű évünk volt, az ötödik helyen végeztünk, ezzel nagy meglepetést okoztunk, előzetesen szerintem senki nem várt minket a felsőházba. Idén rengeteg szoros meccset játszottunk, a bajnokság végére szerintem egy kicsit elfáradtunk, de boldogok vagyunk a hetedik hellyel. A Kecskeméten eltöltött időszakomban rengeteget tudtam fejlődni, ennek pedig nagyon örülök. Az edzőktől és az idősebb játékosoktól sokat tanultam, ezt pedig próbálom kamatoztatni a későbbiekben.

– Ezek szerint elégedett a mögöttünk hagyott három évvel.

Igen. Szakmailag a KTE-Duna Aszfalt hatalmas előrelépés volt számomra, arról pedig nem is beszélve, hogy rengeteg új barátot szereztem a pályán és azon kívül. A szurkolóink fantasztikusak, hiszen teljesen mindegy volt, hogy nyertünk vagy kikaptunk, ők teljes mellszélességgel mögöttünk álltak és támogattak bennünket.

– Miért döntött a távozás mellett?

Nehéz volt meghozni ezt a döntést, hiszen megszerettem a társakat, a klubot és a várost. Úgy éreztem azonban, hogy új impulzusokra és változásra van szükségem. A szezon végén nem úgy ment a játék, ahogy szerettem volna. Kaptam egy jó ajánlatot és belül valami azt súgta, hogy igent kell rá mondanom.

– Láthatjuk még valaha lila-fehér szerelésben?

A sport kiszámíthatatlan, bármi megtörténhet. A kecskeméti vezetőkkel úgy váltunk el, hogy nyitva hagytuk az ajtót… Sokat kaptam Kecskeméttől, egy napon szívesen visszatérnék. Ha az élet úgy hozza, abszolút nyitott vagyok erre. Most viszont új fejezet kezdődik a karrieremben, amiből a lehető legtöbbet szeretném kihozni.

(ktekosar.hu)

 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés