kesport.hu

Az ezüstérem reményében lép pályára az SC Hírös-Ép

Elérkezett a Bács-Kiskun megyei II. osztály északi csoportjának zárófordulója, melyen több rangadót is rendeznek.

A bajnoki címet már elhódította a Kerekegyháza, ám a dobogó II. és III. fokáért még két csapat áll harcban, a Lakiteleki TE és az SC Hírös-Ép.

Az elhúzódó tél miatt elhalasztásra került a 15. forduló, így állhatott elő az a helyzet, hogy a zárófordulóban egy igazi rangadó keretében fogadja a Hírös-Ép csapatát a Lakiteleki TE.

A Lakitelek a tavaszi idény legjobb formában lévő csapata. A bajnok Kerekegyháza ellen elszenvedett vereség kivételével minden találkozóját megnyerte. A vendéglátók igazi futballünnepre készülnek és számukra egyértelműen csak a győzelem lenne elfogadható eredmény, amely azt jelentené, hogy a hírös városiakat megelőzve a tabella második fokán végeznének. Ezzel kiharcolnák a megyei I. osztályba való feljutás lehetőségét, mellyel a klub fennállásának 25. évfordulóját koronázná meg az egyesület.

Azonban az SC Hírös-Ép sem feltartott kézzel érkezik a Holt-Tiszához, sőt. A Hírös-Ép is nagyszerű tavaszt fut, csupán 2 találkozón vesztettek pontot, és 51:13-as gólarányuk is magáért beszél. Kovrig Ákos csapata ezúttal is 3 pontért lép pályára, és kétség sem férhet hozzá, hogy minden játékos ezüstéremmel a nyakában akarja ünnepelni a klub történetének legjobb bajnoki helyezését. 

Az őszi találkozón 2-2-es döntetlen született, ám ebből sok következtetést nem lehet levonni, most teljesen más mérkőzés várható. Ami biztos, hogy két kitűnő formában lévő csapat lép pályára, és mindkét alakulat győzelemmel szeretné lezárni a szezont!

Június 1-jén, szombaton 17:00 órakor érdemes lesz kilátogatni a Lakiteleki Sporttelepre, ahol a Lakiteleki TE – SC Hírös-Ép mérkőzéssel zárul a 2018/2019-es bajnoki szezon.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés