kesport.hu

Mészáros Máté távozik Kecskemétről

Összességében a kilencedik szezonját töltötte Kecskeméten Mészáros Máté. Egészen fiatalon, tizenhat esztendősen került a Hírös városba, majd az idő előrehaladtával bejátszotta magát a felnőtt csapatba. 2017-ben Sopronba igazolt, majd egy idény után, 2018 nyarán visszatért a KTE-Duna Aszfalthoz. A szezon végeztével lejárt a szerződése, s a 27 éves játékos nem marad Kecskeméten.

Ez egy olyan döntés volt mind a klub, mind pedig az én részemről, amelynek meg kellett születnie, de semmiféle sérelem nincs bennem – mondta Mészáros Máté a ktekosar.hu portálnak. Persze rossz érzésem van, hiszen amikor Sopronba igazoltam, akkor is nehéz volt elhagyni a csapatot, amikor pedig 2018 nyarán visszatértem, boldog voltam. Az élet olyan, hogy mindig mindenki a saját érdekeit nézi, s így próbál előre haladni, az én esetemben közös volt az álláspont. A vezetőkkel és az edzői stábbal barátságban váltunk el egymástól. Amikor az SKC-hoz igazoltam, akkor is hasonló volt a helyzet, végig tartottuk a kapcsolatot, szívesen vártak vissza, s ez most is így van.

– Milyen volt a mögöttünk hagyott szezon?

Egyénileg alulmúltam az önmagammal szembeni elvárásaimat. Csapatszinten voltak jó és rossz periódusok, de ha azt nézzük, hogy a hetedik helyen végeztünk, akkor elégedettek lehetünk. A bajnokság vége biztosan negatív élményként marad meg bennünk és szurkolókban, de ne feledkezzünk meg arról sem, amikor nagyon jó ritmusban játszottunk és zsinórban nyertük a meccseket. Hullámzó szezonunk volt, a bajnokság nagyon kiegyenlített, könnyű volt lecsúszni és felfelé kúszni a tabellán, egy-két győzelem választotta el a jó helyezést a rossztól.

– Mik a tervei az elkövetkezendő hetekre?

Egyelőre Kecskeméten leszek, s természetesen edzésben maradok. Várhatóan napokon belül elkezdődnek az egyeztetések arról, hogy hol játszom a következő szezonban, szeretnék a karrierem szempontjából jó döntést hozni.

(ktekosar.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés