kesport.hu

Halasiakkal ünnepelt a 100 éves Jánoshalmi SE

Századik születésnapját ünnepelte szombaton a Jánoshalmi Sportegyesület. A centenárium kapcsán programokat szerveztek, kiállítás megnyitóval, díjátadással, a sportpályán pedig emléktáblát avattak. Délután pedig egy barátságos mérkőzést vívott egymással a bajnoki ezüstérmet Jánoshalma és a Faddikorr-Kiskunhalasi FC. A kezdő sípszó előtt Faddi János, a halasi klub elnöke ajándékot adott át Horváth Mihálynak, a JSE vezetőjének, valamint Renner Tibornak.

Ünnepelt Jánoshalma az elmúlt napokban. A város napi programsorozat részeként szombaton az idén 100 esztendős Jánoshalmi Sportegyesület is saját rendezvényekkel készült. A Fenyvesi Máté Sportcsarnokban kiállítás nyílt az elmúlt évszázad sportos relikviáiból, fényképeiből. Az elismerések átadását követően a program a városi sportpályán folytatódott. Ott avatták fel a jeles jubileumra készült emléktáblát. Horváth Mihály, a Jánoshalmi SE elnöke a Halasmédia érdeklődésére elmondta, hogy büszkék az elmúlt száz esztendőre. Közben a pályát az utánpótlás foglalta el, a nézők is szépen gyülekeztek a lelátókon. A centenáriumot a focicsapat a megyei I. osztályban elért második hellyel köszöntötte. A játékosoknak az ezüstérmet az egykori, legendás NB III-as csapat tagjai adták át.

A Jánoshalma labdarúgócsapata első hivatalos mérkőzését Kiskunhalassal vívta, most a száz éves évfordulón is a halasiak voltak az ellenfelek. A Faddikorr-Kiskunhalasi FC örömmel vállalta a felkérést és természetes volt, hogy elfogadták a meghívást. A kezdő sípszó előtt Faddi János, a halasi klub elnöke ajándékkal köszöntötte Horváth Mihályt és Renner Tibort. A játékosok a kezdőkörbe a helyi utánpótlás tagjaival vonultak fel. A találkozó verőfényes napsütésben zajlott, szép számú közönség előtt. Az ifistákkal teletűzdelt halasiak ellen a házigazdák magabiztos győzelmet arattak.

forrás: halasmedia.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés