kesport.hu

Vállalja a megyei első osztályt a Kerekegyháza

Megszületett Kerekegyházán a döntés: a megye kettes Északi csoportjában bajnok Kerekegyházi SE a 2019/20-as idényben a megyei első osztályba adja be a nevezését.

Amikor a Kerekegyházi SE az idén több fordulóval a zárás előtt megnyerte a bajnokságot a megyei másodosztályú bajnokság Északi csoportjában, már közismert tény volt, hogy az egyesület a megyei első osztályú licence-kérelmét – több más klub társaságában – beadta. Miután biztossá vált a kereki bajnoki cím, még hosszú hetekig – dicséretes alapossággal – hányták-vetették meg a klub berkein belül és a leendő támogatókkal a kérdést, hogy vállalják-e a megmérettetést a megye egyben. A döntés kedden délután megszületett, akkor adta ki lényegre törő, de a szurkolók és a játékosok számára örömteli közleményét az egyesület elnöksége – írja a BAON.hu.

„A Kerekegyházi Sportegyesület vezetése a felnőtt csapat megyei másodosztályú bajnokság Északi csoportjának megnyerését, és az azt megelőző évek tervszerű, tudatos építkezését követően azt az átgondolt, és a stratégiánkba illeszkedő döntést hozta, hogy a 2019/20 szezonra a megyei első osztályba adja be a felnőtt csapat nevezését. Köszöntjük, és a döntésről ez úton is tájékoztatjuk támogatóink és szurkolóink elszánt, elkötelezett és egyre népesebb táborát. Hajrá Kerek!”

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés