kesport.hu

Együtt készülnek a Karahodzsics-testvérek

Törökországi nyaralása után munkába állt a KTE-Duna Aszfalt centere – számolt be róla a KTE-Duna Aszfalt hivatalos honlapja.

Edzés hátán edzés, mérkőzés mérkőzést követ – nagyjából erről szólnak egy profi kosárlabdázó mindennapjai. Na persze nem egész évben, hiszen jelenleg éppen szünetel a bajnokság, így pedig a KTE-Duna Aszfalt játékosai is jól megérdemelt pihenőjüket töltik.

Én már túl vagyok a nyaraláson, a feleségemmel és a kisfiunkkal egy hetet töltöttünk el Törökországban – mondta Karahodzsics Kemal. – Nagyszerűen éreztük magunkat, lehetőségem volt pihenni, mielőtt elkezdtem az edzéseket. A nyarat egyébként Szabadkán töltöm a családommal, élvezzük, hogy ezúttal többet lehetünk együtt, mint a szezon során.

A vakáció mellett persze a munka sem marad el, Karahodzsics Kemal a tavalyi szezonban a spanyol Huescát erősítő testvérével, Kenannal készül.

Már elkezdtük a felkészülést egy személyi edzővel, a testvéremmel együtt dolgozunk. Jelenleg inkább az erőnléti feladatokra helyezzük a hangsúlyt, de persze labdás gyakorlatok is vannak a programban, hogy a pihenő után visszarázódjunk.

A nyolcadik kecskeméti szezonjára készülő játékos beszélt a KTE-Duna Aszfalt új igazolásairól is.

Révész Ádámot ismerem, nagyon remélem, hogy jó párost fogunk alkotni a palánk alatt. Lewis Chesterről és Devaugntah Williamsről egyelőre nem sok mindent tudok, de bízom benne, hogy beleillenek majd a csapatunkba és jól fogják magukat érezni nálunk. Azon leszünk, hogy jó eredményt érjünk el a következő szezonban.

(ktekosar.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés