kesport.hu

“Örülök, hogy nem az eredmény számít” – Márki Éva értékelt

A KNKSE U11-es kerekegyházi csapatával dolgozott a 2018/2019-es bajnoki évben a klub ikonja, Márki Éva. Bár a gyermekbajnokságban még nincs tabella, a szezon végén a szekember a klub honlapján értékelte a versenyévet.

Évi, bár a Te csapatod esetében még nem beszélhetünk helyezésről, tudjuk milyen fontos a gyerekek számára a győzelem. Neked mi volt a prioritás ebben az évben és ennek hogyan felelt meg a csapatod?

A gyerekek az egész szezonban lelkesen jártak edzésre. Nagyon jó kis közösséget alkotnak. Örülök, hogy ebben a korcsoportban nem az eredmény számít. Számomra az a fontos, hogy a tanult technikai és taktikai elemeket alkalmazni tudják a pályán.  Amikor ez megvalósult győzni tudtunk. Ha mégis számszerűsíteni szeretnénk, az idei évet 8 győzelemmel és 7 vereséggel zártuk.

Volt valamilyen különösen emlékezetes meccs vagy momentum a szezonban?

A legjobb momentumok, azok a pillanatok, amikor olyan játékosom lő gólt, akinek addig nem sikerült. Számára is, a csapat számára is fontos, mert az első mindig különleges!

Egyik kedvenc meccsünket Kiskunhalason játszottuk, amikor először/ és akkor egyszer/ tudtunk győzni Lajosmizse ellen. Ott játszottak a legjobban a lánykák. Igazi csapatként dolgoztak.

Nyáron pihennek a gyerekek, neked jut időd a feltöltődésre? Hogyan kapcsolódsz ki?

Én az aktív pihenést szeretem.  Fiacskámmal együtt kirándulunk. Kertészkedem. Nyáron a strandon kézilabdázom.

(kecskemetinkse.net)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés