kesport.hu

SC Hírös-Ép: bronzérem a Szezonzáró Kupán – képekkel

Nagyszerű hangulatú szezonzáró kupát szervezett az SC Hírös-Ép az elmúlt hétvégére, a résztvevő utámpótlás csapatok vasárnap csaptak össze a kupáért és a különdíjakért. Koós Károly számolt be a nap történéseiről.

– A nyári szünet előtti utolsó erőpróbájára készült az U13-s korosztály. A saját rendezésű Szezonzáró Kupára július utolsó vasárnapján került sor a Műkertvárosi Sportcentrumban. Remek időben és körülmények között kezdődtek el a küzdelmek. 

Az ötletet a Tü&PE Cukrászda tulajdonosa, Gulyás Péter adta, aki teljes mellszélességgel a megvalósítás és lebonyolítás mellé is állt. 

A tornára nyolc csapat fogadta el az invitálásunkat. Ezúton is szeretném megköszönni a résztvevő csapatoknak a rugalmasságot, hiszen több klub a nyári vakációját szakította meg e kupa kedvéért. 

Azonos kvalitású résztvevők alkották a mezőnyt. Az egyik csoportban a SC Hírös-Ép, Dunakanyar, Szilády RFC és a Scoregoal FC, míg a másik csoportban a KLC KTE SI, KLA, Ha-Verek és az Ada csapatai lettek összesorsolva. A csoportmérkőzések után a helyosztók következtek, melyeken kialakult a végső sorrend. A kiegyenlített játékerőt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az utolsó fordulókban dőltek el a helyezések és ott is volt, hogy 1 – 2 gól vagy csupán a gólarány után alakult ki a végső sorrend.

A folytatás is hasonló mederben csordogált. A döntő és a bronzmérkőzés is izgalmas csatát hozott, utóbbinál csak a büntetők után lehetett győztest hirdetni.  

Ami kétségtelen, hogy Adáról, Vácról, Kiskunhalasról, Felcsútról is felénk vették az irányt!

Ehhez nem kellett más, mint egy kiváló létesítmény és pályák, köszönet érte Dr. Kisjuhász Gyulának. Egy nagylelkű támogató, akinek a gyerekek mindent felülírnak, köszönet a TÜ&PE  Cukrászdának. Egy lelkes versenybizottság, úgy mint Nagy Zsolt, Kovrig Ákos, Molnár Zoltán, Csordás Csaba, köszönet az önzetlen segítségért.  Egyéb összetevőre nincs is szükség, hisz az elmondható, hogy a gyerekek imádnak focizni, így máris kész egy remek futball vasárnap.

Nem utolsó sorban köszönet a gyerekeknek, akik a forróság ellenére is a maximumot hozták ki magukból és a szülőknek, hozzátartozóknak, akik kitartóan bíztatták őket.

Magam nevében a srácaimnak, akik ma is remekül játszottak és kiváló ellenfelekkel szemben nyújtottak remek teljesítményt.

Bronzérmes csapat: Lehotai Ákos, Keindl Kristóf, Kovács Martin, Sebestyén Barnabás, Diószegi Kristóf, Czumbil Mihály, Szűcs Szilárd, Dömötör Zsolt, Fleig Áron, Selmeczi Márk, Gyenes Róbert, Kisjuhász Ákos, Zoboki Krisztián

Edző: Koós Károly, Nagy Zsolt, Kovrig Ákos

Az eredményhirdetés során minden résztvevő csapat oklevélben, ezen kívül az első három helyezett éremben és kupában is részesült. Az egyéni teljesítményeket figyelembe véve pedig négy különdíj került kiosztásra.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Koós Károly ezzel a tornával búcsúzott SC Hírös-Épes csapatától; a vezetőség további sportsikereket kívánt a kiváló szakembernek.

 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés