kesport.hu

Kitl Zoltán az SC Hírös-Ép csapatába igazolt

NB III-ból igazolt az SC Hírös-Ép: Kitl Zoltán érkezik a klubhoz, akinek az utánpótlásban is komoly szerepe lesz. A csapat vezetőedzője, Kovrig Ákos azt is elárulta, hogy még öt játékos leigazolását fogják bejelenteni a napokban.  

Kitl Zoltán 2016-ban Kiskunmajsáról érkezett Kecskemétre, és az elmúlt három szezont a városban töltötte. Ez idő alatt a Kecskeméti LC és a Kecskeméti TE színeiben összesen 53 mérkőzésen lépett pályára, és 20 gólt termelt. A klub elöljárói a 27 éves játékosra oszlopos, meghatározó tagként számítanak, de nem csak a pályán, hanem a pálya szélén is nagy feladatok várnak rá új együttesénél, hiszen játékospályafutása mellett az SC Hírös-Ép ifi csapatának vezetőedzője lesz. 

A klub minden 16-18 éves, futballozni vágyó fiatalt szeretettel vár, érdeklődni az újdonsült trénernél, Kitl Zoltánnál lehet. Telefonszáma: +36 30 449 0566. 

Az SC Hírös-Ép folyamatos építkezése nem áll le, Kovrig Ákos elárulta, hogy még öt új igazolás várható, melyeket a napokban fognak bejelenteni. 

(Vizi Zalán)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés