kesport.hu

ScoreGoal: Folytassa, doktor!

Eldőlt, a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club tovább halad megkezdett – és igen biztatóan formálódó – útján. Dr. Vercz Tamás, a ScoreGoal elnöke tegnap személyes hangvételű közleményben jelezte a klub hivatalos facebook oldalán, vállalja a folytatást:

(…) Az elmúlt időszakban az általunk fémjelezett kecskeméti futsal történelmi magasságokba jutott – 4 éves stabil működés, NB II ezüstérmes felnőtt csapat, NB I bronzérmes ifi, 60-70 fiatalt vontunk be a gyerek futsalba, szakmai együttműködések sora, és leginkább a kecskeméti szurkolók közé való beágyazódás, elfogadtatok minket! Ezt már senki és semmi nem tudja elvenni tőlünk!
És mégis ezernyi fallal, akadállyal küzdöttünk nap, mint nap!
Egyik pillanatról a másikra igazi, érett klubbá váltunk, nőttük ki magunkat, ami bizony a dicsőségek mellett megnövekedett munkateherrel, nagyobb és komplexebb humánerőforrás menedzsmenttel, és talán a legfontosabb, sokkal nagyobb költségvetéssel járt. Ezt még mi sem gondoltuk volna 5 éve… hogy ide is el lehet jutni egy baráti társaság által alkotta klubbal.
És ebben a munkában csak nagyon kevesen álltak ki mellettünk! Egy-két „fehér holló” gondolta csak úgy, hogy ebben a sportágban van fantázia, hogy itt tiszta lappal, nagy ambíciókkal, és alázattal el lehet érni sikereket. Nekik, Nektek ezúton is köszönjük azt a támogatást, nélkületek eddig sem ment volna.
És igen… volt kemény két hónap, amikor elgondolkozott az ember, a tulajdonos, a vezetőség, hogy ez így nem jó, hogy ez így ebben a formában nem mehet tovább! Éjszakáról nappalra… reggelről estére csak a vívódás, a harc, hogy merre tovább?! Mellette a mindennapos küzdelem, hogy az egy-két fehér holló mellett újabb és újabb támogató gondolja azt, hogy ez az övé is, és mindannyiunk sportja itt Kecskeméten.
Ám a szurkolók, játékosok biztató szavai nem engedhették meg, hogy ezt a felépített piciny csodát csak úgy elengedjük…
Dolgoztunk tovább… Megalkuvás nélkül, tűrve a pofonokat, hogy egy-egy át nem aludt éjszaka után újra belevessünk magunkat a munkába ugyanolyan lelkesedéssel, és a versenyszférában oly divatos megjelöléssel „eladjuk” magunkat!
És a munka meghozta a gyümölcsét, újabb és újabb „fehér” hollók csatlakoznak hozzánk, de erről egyelőre csak keveset szeretnék elárulni…
A lényeg, hogy MEGYÜNK TOVÁBB!!!
Így hát teljes gőzzel, maximális sebességgel haladunk a céljaink felé! Természetesen, ahogy egy szervezet fejlődésében nélkülözhetetlen, lesznek változások, mind struktúrában, mind humánerőforrásban… fejlődni szeretnénk, nem állunk meg, és egyelőre nem engedjük el a kecskeméti futsal kezét! Sőt… ráteszünk még egy lapáttal! ;)
Lesznek még itt meglepetések!!! :)

 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés