kesport.hu

Megkezdte a felkészülést az SC Hírös-Ép felnőtt csapata

A SC Hírös-Ép felnőtt együttese július 16-án megkezdte felkészülését a 2019-2020-as Bács-Kiskun Megye II. osztály Északi csoportjának őszi szezonjára.
 
A csapat játékosedzője az új szezonban is Kovrig Ákos, és a 2018-2019-es szezont ezüst éremmel záró gárda meghatározó játékosai is az SC Hírös-Ép kötelékében készülnek a bajnokságra.
 
Az Egyesület vezetősége az idei évre egyértelműen célul tűzte ki a bajnoki cím megszerzését és azzal a Megyei I. osztályban való szereplés kivívását. Ennek elsődleges oka, hogy az egyesületben pallérozódó gyermekeknek a klub megfelelő színvonalú kifutási lehetőséget biztosítson a jövőben. Ezért az elmúlt 2 hónapban az Egyesület azon dolgozott, hogy olyan játékosokkal erősítse meg a keretet, akik magasabb osztályban is megállják a helyüket.

Ennek megfelelően az első edzésen 5 új arccal találkozhattunk, akik többségében magasabb osztályból érkeztek a csapathoz:

Kitl Zoltán, Kecskeméti TE (NB III.)
Szabó Tamás, Szécsényi VSE (Nógrád megye I. osztály)
Sudár Csaba, Lajosmizsei VLC (Bács-Kiskun megye I. osztály)
Háry Péter, Lajosmizsei VLC (Bács-Kiskun megye I. osztály)
Kürtösi Viktor, Kunszállás SE (Bács-Kiskun megye II. osztály)
További 1-2 játékos érkezésére még van lehetőség, de jelentősebb válozások már nem várhatóak a keretben.
 
Az együttes heti 3 edzéssel és edzőmeccsekkel készül az alapozási időszakban, első felkészülési mérkőzését július 17-én, Ágasegyházán játszotta. Az SC Hírös-Ép idén benevezett a Magyar Kupa versenysorozatába, melynek első mérkőzése 2019. augusztus 3-4-én kerül lejátszásra, a párosítások sorsolása még nem történt meg.
 
Az ifi csapatot a 2019-2020-as idénytől már nem az UFC Kecskemét adja. Ennek oka, hogy a szabályok már nem teszik ezt lehetővé, valamint a zöld-fehér utánpótlás klub sem tudta már tovább versenyeztetni csapatát. Így az új szezonban már teljes mértékben saját ifi csapatot indít az egyesület, melynek edzője Kitl Zoltán.
Az elmúlt évben indított SC Hírös-Ép és UFC közös ifi csapatának játékosain túl várják az 1999 és 2006 között született, focizni vágyó fiúkat!
Amit nyújtanak; heti 2 edzés, versenyzési lehetőség a Bács-Kiskun megyei II. osztály ifi bajnokságában, valamint a felnőtt csapat ajtaja is nyitva áll minden fiatal előtt.

Jelentkezés:

Pelikán István utánpótlás szakmai vezető (+36 30 760 3884)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés