kesport.hu

Lánykérés, vadvízi evezés, Egyiptom – Így nyaraltak a kecskeméti sportolók – 1. rész

A sportolók jól megérdemelt nyári pihenője lassan lejár; a klubok elkezdik, vagy már el is kezdték a következő szezonra való felkészülést. Ebben a rovatunkban bemutatjuk, hogy egyes kecskeméti játékosok hogyan használták ki a szünetet, miként töltődtek fel a bajnoki rajtra. 

Az első részben öt játékos engedett bepillantást a nyári időtöltésébe: 

Karacs Jázmin, a KNKSE kézilabdázója:

A nyár első részét a barátaimmal, míg a második részét a családommal töltöttem. Nyaralásunk úticéljául Egyiptomot választottuk, ahol már visszajáró vendégek vagyunk. A nagy meleg ellenére nem lustálkodtam, aktívan töltöttem ezt az egy hetet is, hiszen a nyárra kiadott edzésmunkánkat már javában végezni kellett. Gyönyörű helyeken jártunk, és óriási örömömre végre kipróbálhattam, milyen delfinekkel úszni. Régi álmom volt, és örök élmény marad számomra! Kíváncsian várom az új szezont; az biztos, hogy mindent megteszünk majd, hogy előrébb végezzünk a dobogón, mint az előző szezonban.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Füstös Attila, a KTE-Piroska Szörp kézilabdázója: 

A szünetet a családom és a barátaim körében mindig aktív pihenéssel töltöm. Kedvenc hazai úticélunk a Balaton; gyakran bejárjuk a teljes északi és déli partot. A képen épp Tihanyban sétálunk. Rendszeres nyári program számunkra, hogy pár napot vadvízi evezéssel töltünk. Idén ezt Bosznia-Hercegovinában, az Una folyón tettük meg. Emellett a tréningezéssel is sokat foglalkozok, különböző edzésprogramokat iktatok be a mindennapjaimba, hogy a 2019/20-as szezonra minél jobb formában térhessek vissza.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Farkas István, labdarúgó: 

Június 2-án volt az utolsó meccsünk a KTE-vel, akkor kezdődött a nyári szünetünk, ami egészen június 26-ig tartott. A nyár nekem minden évben egy öt napos tartalmas horgászattal indul a barátokkal, – ami idén sem maradt el – az egyik közeli csatornára szoktunk járni. A legszebb öt nap ezután következett. A párommal Horvátországban nyaraltunk, ahol megkértem a kezét. A menyasszonyommal közösen tényleg a pihenésen, feltöltődésen volt a hangsúly, ami itthon csak folytatódott. A kertünkben van egy medence, a strandolás így a mindennapjaink szerves része. Emellett Czéh Laci barátommal néha leszaladtunk a Tiszára, hogy a feltöltődés még teljesebb legyen.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Árva Cintia, súlyemelő

Eddig szuperül telik a nyári szünetem. Szerencsére sok időt tudok szentelni a családomra, barátaimra, és a páromra. Hétvégente még több lehetőség nyílik a kikapcsolódásra, ekkor gyakran járunk strandra. Párommal és anyukájával három napra a Balatonra is elutaztunk, Balatonlellén szálltunk meg, és nagyon jól éreztük magunkat. Emellett természetesen edzésekkel töltöm a mindennapjaimat, ugyanis augusztus 3-án a Messzi István Emlékverseny kerül megrendezésre városunkban, és, ha ott sikeresen versenyzek, akkor esélyes lehetek a felnőtt világbajnokságra való kijutásra. 

Molnár Dániel, a KTE-Duna Aszfalt kosárlabdázója:

Nagyon tartalmas volt eddig a nyári szünetem, szinte minden napra jutott valami program. Többnyire Kecskeméten voltam, de sokszor hazajártam Székesfehérvárra is, ahol az ottani barátaimmal találkoztam. Rendszeresen edzettem a Mercedes-Akadémián, illetve crossfit tréningekre jártunk Mészáros Mátéval és Fülöp Bencével a KTE-Duna Aszfalt gyúrójához, Prikidanovics Tamáshoz. Mindenkinek csak ajánlani tudom az ő edzéseit! Két hetet voltam vakációzni; előbb Szicíliába utaztunk a szüleimmel, testvéremmel, és a barátjával, és rengeteg szép helyet meglátogattunk, ami örök élmény marad számomra. Ezt követően egy kisebb baráti társasággal Horvátországba mentünk pár napra. Tervezek még egy kis pihenőt az alapozás előtt, de egész nyáron formában szeretném tartani magam, hogy tovább tudjak fejlődni.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

(Vizi Zalán)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés