kesport.hu

Kecskeméti éremeső a Parakerékpár OB-n – képekkel!

A hétvégi Ring 24 rendezvény keretén belül a Hungaroringen került megrendezésre az idei Parakerékpár Országos Bajnokság. A versenyen a Mercedes-Benz Gyár KMSE 4 sportolója is rajthoz állt, és 2 arany-, 1 ezüstérmet és egy kiváló 4. helyezést szereztek.

Vasárnap délután a Parakerékpár Országos bajnokságán a tavalyi évhez képest több versenyző indult mind kerékpáron, mind handbike-on. A 2020-ban Tokióban már biztos résztvevő kerékpárosoknak kiemelkedően fontos verseny volt.  A hőségben délután 3-kor dördült el a rajtpisztoly és indult el a teljes mezőny a Hungaroringen. A 11 körös versenyen a Mercedes-Benz Gyár KMSE sportolói 3 kategóriában indultak. A C3-as kategóriában Császár Attila, C5-ös kategóriában Boronkay Péter hozta el az aranyérmet. C4-es kategóriában Czene Gábor ezüstérmes lett, az idén debütáló Farkas Mihály az elismerésre méltó 4. helyen végzett.

Túl vagyok életem első Parakerékpáros Országos Bajnokságán és egyben életem első hivatalos versenyén. Büszke vagyok magamra, hogy egyáltalán elindultam, és végig is csináltam. Ez egy szintfelmérés is volt. Meg kell, állapítsam, van még hova fejlődnöm” – nyilatkozta Farkas Mihály a verseny után.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés